Denisa Crăciun

O nouă aplicație digitală de contabilitate pentru PFA-uri

Thumbnail

O companie românească fondată în 2020 lansează o aplicație digitală de înființare și administrare a unui PFA, care se adresează liber-profesioniștilor, freelancerilor și curierilor sau șoferilor de Uber și Bolt.

Solo este o aplicație digitală de contabilitate destinată exclusiv PFA-urilor și funcționează cu un abonament lunar de 89 lei pe lună.

Solo Fintech, compania care lansează aplicația, a fost înființată de Bogdan Georgescu, fondator Bookster, Alexandru Anghel, fost  consultant în management la Boston Consulting Group  și Annemarie Fabian, fost consultant Colliers International.

Aplicația, care se adresează liber-profesioniștilor (arhitecți, medici, avocați), freelancerilor, creativilor și curerilor sau șoferilor de Uber și Bolt, include în abonament servicii precum:

  • Înființarea gratuită a unui PFA;
  • Facturare rapidă de pe mobil;
  • Contabilitate completă;
  • Calculul taxelor la zi;
  • Depunerea declarației unice.

„Ne-am bucurat să vedem interesul foarte mare din partea clienților încă dinainte de lansarea oficială a SOLO. Avem deja peste 100 de clienți și am semnat parteneriate cu mai multe companii mari din industria curieratului rapid și microfinanțării. Avem discuții avansate și cu alte companii din industria de IT, sănătate, HoReCa etc” a declarat Bogdan Georgescu, unul dintre co-fondatorii Solo. 

Până la finalul lui 2021, compania vrea să atragă 1.000 de clienți, iar până la finalul lui 2022, Solo vizează 10.000 de clienți.

Pe termen mediu și lung, echipa urmărește scalarea business-ului prin extinderea serviciilor către IMM-uri și lansarea soluției pe alte piețe din Europa, precum Turcia, Polonia, Spania sau Italia.

Piața din România se ridică în prezent la peste 400.000 de PFA-uri și 50.000 de PFI-uri, conform Solo Fintech.

Investiția inițială în Solo Fintech a fost de 300.000 de euro și compania se pregătește pentru o nouă rundă de finanțare, după lansare.

Parallax

Vizualizari
1401
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri