Claudiu Zamfir

300 antreprenori, la Business Brains 2022, de la Poiana Brașov

business brain

Peste 300 de antreprenori din România, Franța, SUA, Dubai și Republica Moldova sunt așteptați la conferința Business Brains, programată pe  3 noiembrie 2022, la Poiana Brașov,  pentru a discuta despre cum să se adapteze la mediul de afaceri în schimbare și despre provocările antreprenoriale actuale, a informat, luni, Clubul Oamenilor de Afaceri din Basarabia (COAB), într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Organizatorul evenimentului, COAB, spune că vor participa investitori, antreprenori și top manageri, viiitori fondatori de startup-uri și tineri interesați de business, care vor avea ocazia să facă schimb de experiență. În plus, în cadrul sesiunii de networking din cadrul conferinței Business Brains, participanții vor avea șansa unică de a stabili relații cu potențiali investitori, cu antreprenori experimentați și chiar diplomați.

Conferința din acest an va cuprinde prezentări și discuții despre „cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, precum și sfaturi practice despre cum să le facem față”.

Agenda ediției din acest an include workshop-uri, paneluri de discuții și prezentări ale unor experți de top din industriile lor, directori executivi și investitori cu afaceri de succes pe piețele din România, Republica Moldova și alte țări.

Pe agendă figurează vorbitori ca Ion Sturza - fondator Elefant.ro și Fribourg Capital, Adrian Dragomir-fondator Termene.ro, Horațiu Țepeș - fondator Bilka, Mariana Bulbuc - CEO Bizzmosis Group, Dubai.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe baza de bilet, disponibile pe bilete.businessbrains.ro.  

Participarea online este gratuită, detalii suplimentare vor fi anunțate pe BusinessBrains.ro și rețelele de socializare.

Parallax

Vizualizari
364
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri