Denisa Crăciun

Doi antreprenori bulgari au obținut o finanțare de 2,5 milioane Euro pentru startup-ul lor

Thumbnail

Un startup fondat de doi antreprenori bulgari, care a dezvoltat o platformă dedicată companiilor de comerț online, a obținut o finanțare de 2,5 milioane de euro.

Rush, startup cu sediul la Sofia, fondat în 2020 de Kiril Kirilov (foto dreapta) și Stanislav Stankov (foto stânga), obține o finanțare de 2,5 milioane de euro de la Eleven Ventures și Launchub Ventures, fonduri de capital de risc din Bulgaria, scrie Tech.eu.

La runda de finanțare au mai participat și Yair Miron (fondator Rise.ai), Adii Pienaar (care a cofondat WooCommerce) și Casey Armstrong (CMO la Shipbob).

Startup-ul a dezvoltat o platformă care ajută companiile să urmărească starea unei comenzi și să informeze corect clienții despre statusul coletului lor.

Cu noua finanțare obținută, startup-ul de la vecinii noștri bulgari strânge, în total, investiții în valoare de 2,8 milioane de euro. Investiția anunțată marți va fi folosită pentru a crește echipa de dezvoltare și asistență a platformei.

„În acest moment, Rush este disponibil pentru platforma Shopify și acceptă peste 650 dintre cei mai populari de transport din întreaga lume”, spune fondul de capital de risc Eleven Ventures într-un anunț.

Fondatorii Rush, Kiril Kirilov și Stanislav Stankov, prieteni încă de la liceu, au experiență în ecommerce și dezvoltarea de soluții pentru acest sector.

În timp ce Kiril, care este și CEO companiei, a lucrat mai mulți ani în comerț online, în zona de dropshipping și a dezvoltat Proof Nutrition, o companie din zona de suplimente alimentare, Stanislav, care este CPO-ul firmei, a petrecut 8 ani la companii ca UpWork, unde a lucrat ca mananger de proiect.

Parallax

Vizualizari
1154
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri