Redacția StartupCafe.ro

Jocul FIFA va avea alt nume din 2023

Thumbnail

Electronic Arts a pierdut licenţa FIFA, astfel că producătorul este nevoit să schimbe numele celebrului joc de fotbal, transmite News.ro.

FIFA 23 va fi ultimul joc din serie care va mai folosi brandul organizaţiei fotbalistice internaţionale. Din vara lui 2023, acesta va fi vândut sub denumirea EA Sports FC.

Asta după ce compania americană nu a mai reuşit să prelungească licenţa care-i dădea dreptul să folosească brandul FIFA pentru jocurile sale de fotbal.

EA a lansat jocuri de fotbal sub brandul FIFA pentru ultimii aproape 30 de ani, însă producătorul spune că nu este sfârşitul unei ere şi că jocul va continua să fie îmbunătăţit pe viitor.

Următorul joc din serie şi ultimul care va folosi brandul FIFA este FIFA 23, care va fi lansat în a doua parte a anului 2022 şi va avea peste 19.000 de jucători, peste 700 de echipe şi peste 30 de ligi.

Electronic Arts păstrează licenţele pentru marile campionate europene, precum Premier League, La Liga, Bundesliga şi Serie A. Însă nu este clar ce se va întâmpla cu competiţiile FIFA, precum Campionatul Mondial de fotbal.

Parallax

Vizualizari
820
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.92

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 851
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri