Denisa Crăciun

Înscrieri: Concurs de dezvoltare de jocuri video pentru elevii și studenții din România. Câștigătorii pleacă la Berlin

dezvoltator-jocuri-dreamstime

Elevii și studenții din România cu vârste între 14 și 20 de ani și cu idei creative pot dezvolta jocuri video autentice în cadrul unui game jam de 48 de ore, care se va desfășura hibrid și care la final va oferi echipei câștigătoare posibilitatea de a participa la un workshop la Berlin.

Game jam-ul EveryGamerCounts care va avea loc între 7 și 9 octombrie 2022 este deschis studenților și elevilor cu idei creative, pasionați de jocuri video și cărora le place să lucreze în echipă.

Înscrierile se fac gratuit AICI, termenul limită de înregistrare fiind 3 octombrie 2022.

La final, câştigătorii au șansa de a călători la Berlin pentru un workshop de Game Development.

Temele principale ale game jame-ului, care va avea loc în limba română și engleză, vor fi diversitatea și incluziunea în societate, teme care vor trebui să se reflecte în storyline-ul jocurilor.

Evenimentul începe vineri, 7 octombrie, de la ora 18:00, la Goethe-Institut București, unde tinerii dezvoltatori vor participa la o sesiune introductivă.

Evenimentul propriu-zis, desfășurat online pe un canal dedicat pe platforma Discord, va începe pe 8 octombrie, de la orele 08:00 și va dura până pe 9 octombrie, ora 20:00.

Parallax

Vizualizari
148
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri