Denisa Crăciun

Înscrieri: Competiție care premiază cei mai buni creatori de conținut de gaming

Thumbnail

Creatorii de conținut de gaming se pot înscrie la o competiție care premiază cei mai buni influenceri din acest domeniu și care anul acesta va avea și noi categorii de concurs dedicate Esports și jucătorilor profesioniști.

Cei care vor să se înscrie la Gaming Video Awards o pot face AICI, până pe 5 august.

Competiția, ajunsă la a treia ediție, caută să premieze cel mai bun conținut de gaming pe care streamerii și brandurile îl crează pentru comunitățile lor.

Anul acesta, printre noile categorii adăugate se numără Cel mai bun caster de Esports și Cel mai bun stream al unui jucător pro, dedicate profesioniștilor din jocurile electronice și, pe lângă acestea, competiția va premia și Cel mai bun streamer de variety și Cel mai popular streamer.

Cele trei categorii dedicate brandurilor râmân neschimbate și în cadrul lor se pot înscrie branduri sau agenții care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conținut.

Din 2021, competiția oferă două premii per categorie, primilor doi clasați:

  • locul doi primește o diplomă pentru excelență (Excelence Awards);
  • cel de pe primul loc primește atât diploma pentru excelență cât și trofeul dedicat categoriei.

Din 2022, competiția se modifică și la nivel de etape. Votul publicului este eliminat de la toate categoriile de concurs, exceptând categoria nou adaugată – Cel mai popular streamer – al cărui câștigător va fi desemnat în totalitate de public, prin vot.

Juriul va analiza categoriile de concurs și nominalizații în perioada 22 august – 19 septembrie. Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în octombrie 2022.  

Parallax

Vizualizari
180
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri