Denisa Crăciun

O echipă românească de esports luptă să câștige cel mai valoros turneu de Valorant din Europa de Est

Thumbnail

KTRL, echipa românească de esports, va lupta împotriva altor șapte echipe din Europa de Est la turneul de VALORANT VRL East: Surge pentru premiul de 20.000 de euro.

În cadrul turneului pot participa echipe din 20 de țări din regiune. Formatul turneului VRL East: Surge presupune o rundă de calificări care va desemna 3 echipe ce vor intra în sezonul regulat, plus alte 5 echipe invitate direct să participe în competiție. . 

Echipa românească KTRL face parte din cele cinci invitate să ia parte la competiție, roster-ul echipei fiind format din: Adnan Hamada (România), Cristian Paraschiv (Romania), Mihai-Călin Lăcătuș (România), Fabien Moura (Franța) și Berkay Eroğlu (Turcia).     

“Suntem deosebit de mândri că putem reprezenta România în cadrul VRL East: Surge. E o șansă importantă pe care o vom trata cu seriozitate și ne vom pregăti cât se poate de bine pentru această competiție. Dorim să reprezentăm România cum trebuie și sunt convins că exact asta vom face”, a spus Adnan Hamada, căpitanul echipei KTRL.  

KTRL nu este singura echipă din România care ia parte la competiție, în cadrul calificărilor care se desfășoară săptâmâna aceasta concurează alte 2 echipe locale.    

Turneul VRL East: Surge se reunește sub motto-ul Ligii, „Diferiți, dar Uniți” și este deschis pentru 20 de state: Grecia, Polonia, Cehia, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Croația, Ungaria, Slovenia, Cipru, România, Israel.     

Câștigătorii finalei VRL East: Surge vor ajunge automat în calificările globale ale turneului VALORANT Champions Tour, în timp ce câștigătorii finalei mici vor intra în finala VALORANT Regional League EMEA.

Transmisia în limba română a turneului va fi realizată de Digital Crusade. VRL este un nou proiect al Riot Games, publisher-ul jocului VALORANT. VRL va fi implementat în ecosistemul de turnee VALORANT pentru regiunea EMEA în 2022, fiind inspirat din ERL-uri (Ligile Regionale Europene). În total, vor fi organizate opt ligi regionale (VRL), care vor fi gestionate de parteneri din regiunea respectivă.

Parallax

Vizualizari
413
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri