Smile Media

[P] De ce mesele de la cazinouri sunt verzi?

Thumbnail

Dacă ați pus vreodată piciorul într-un cazinou live, veți observa rapid cât de mult timp și cât de multă atenție a fost acordată decorului somptuos și schemelor de culori elegante care emană din fiecare colț al sălii de joc.  Aceste cazinouri știu cum să vă facă să vă simțiți distrați prin amenajări somptuoase, jocuri incitante precum american poker ca la aparate gratis și servicii de top, dar știu și cum să picteze genul de atmosferă care îi face pe jucători să pună mâna în buzunare, de asemenea.

În cea mai mare parte, acestea reușesc acest lucru prin captarea atenției jucătorilor la nivel subconștient. Acest lucru se poate întâmpla prin clopotele și fluierăturile primitoare de la aparatele de păcănele, prin holurile nesfârșite pentru a vă face să vă pierdeți mai mult timp, prin lipsa ceasurilor și a ferestrelor pentru a nu mai observa ora sau prin shot-urile gratuite de curaj pentru a vă face să nu vă pese atât de mult de deciziile dumneavoastră de a cheltui. Cu toate acestea, probabil cea mai populară dintre toate aceste instalații și tactici este farmecul ascuns în spatele mesei verzi.

 

Jocurile cu masă verde includ mesele de poker, ruleta și blackjack, precum și biliardul. Dar nu este întâmplător faptul că veți găsi această culoare pe masa de joc din cazinouri, iar culoarea în sine poartă proprietăți care ne afectează în mai multe feluri decât ne imaginăm.

Thumbnail

Psihologia culorilor

 

Verdele este asociat cu bogăția, prosperitatea, ambiția, succesul și creșterea, printre multe alte calități. Este, de asemenea, una dintre culorile cele mai plăcute ochiului uman și poate evoca emoții liniștitoare care ne fac să ne simțim relaxați și în largul nostru.

 

Verdele este culoarea care reprezintă cel mai mult viața, natura, siguranța și stabilitatea. Acesta este motivul pentru care o vedem ca semn de mers la semafor; o vedem pe/în produse, facilități și servicii medicale; și o vedem folosită pentru a promova ecologia și energia naturală.

 

Verdele în diferite tradiții

 

Un lucru care îi atrage cu adevărat pe jucători atunci când vine vorba de culoarea verde este asocierea acesteia cu bătrâna doamnă noroc! Irlandezii consideră că verdele este extrem de norocos, de unde și Ziua Sfântului Patrick, spiridușii și spiridușii. În Islam, verdele este considerat o culoare sfântă, în timp ce în China, verdele este privit ca un simbol al fertilității, al armoniei și al curățeniei.

 

Occidentul asociază puternic verdele cu bogăția și securitatea financiară, motiv pentru care bancnotele și foile de calcul contabile sunt de obicei verzi. Întrucât este o culoare pozitivă în diverse culturi și aproape întotdeauna legată de bani, este ușor de înțeles cum au preluat cazinourile această idee.

 

Cum folosesc cazinourile online verdele

 

De asemenea, cazinourile online au tendința de a folosi mult verde în grafica lor și în aspectul site-ului. Din nou, acest lucru este reprezentat de obicei pe mesele virtuale de poker, craps și baccarat, dar veți observa buzunare verzi și în jocuri precum ruleta americană, unde dublul zero este marcat în această culoare.

 

Cazinourile online încorporează, de asemenea, o mulțime de roșu, negru și auriu în site-urile lor. Aurul este asociat în mod natural cu norocul și de aceea monedele explozive și jackpoturile sunt o perspectivă atrăgătoare în jocurile de cazinou online. Negrul și roșul pot fi văzute în suitele de cărți, precum și în buzunarele de pe o roată de ruletă - o altă schemă de culori familiară pentru jucători.

 

Mirosul + culorile = combinația fatală la casino

 

Schemele de culori exuberante nu sunt singurele acțiuni pe care cazinourile le-au întreprins în trecut pentru a stimula afacerile. Potrivit unui studiu realizat de Wiley, jucătorii pot fi sensibili la efectele mirosurilor în sălile de joc. În 2006, un cazinou din Las Vegas a efectuat un experiment prin eliberarea unei arome într-o secțiune a zonei de sloturi. Apoi au comparat și măsurat rezultatele cu cele ale secțiunii neparfumate pe parcursul unui weekend.

 

Datele au arătat că activitatea de jocuri de noroc a crescut cu 45,11% până sâmbătă și cu încă 33,6% duminică în zona în care a fost eliberată aroma. Cazinoul a concluzionat că nu a existat nicio schimbare reală în comportamentul de joc în zonele care nu au fost expuse la miros.

 

Am știut dintotdeauna că anumite mirosuri au capacitatea de a stimula diferite părți ale memoriei și, adesea, ne putem simți ușurați și calmi atunci când dăm peste un miros pe care îl asociem cu copilăria noastră. Cazinourile vor încerca întotdeauna să ne manipuleze simțurile și tendințele noastre naturale pentru a-și oferi un avantaj.

Concluzie

Operatorii de cazinouri sunt meticulos de meticuloși atunci când vine vorba de crearea unui mediu suficient de interesant pentru ca oamenii să se întoarcă pentru mai mult. Data viitoare când vă așezați să priviți cum se rostogolesc zarurile sau cum se schimbă pachetele de cărți la o masă de joc, nu uitați de ce există o lovitură liberă lângă dvs., nu există un ceas la care să aruncați o privire și, bineînțeles, de ce masa de joc este verde. Totul face parte din marele plan general.

 

 

 

 

Parallax

Vizualizari
187
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 378
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri