Denisa Crăciun

LISTA organizațiilor consultate pentru fondurile UE sociale, inclusiv pentru antreprenori debutanți

Thumbnail

Pe 12 august 2022, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat lista finală a candidaților declarați admiși în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Educație și Ocupare 2021-2027 (POEO) și pentru Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială 2021 – 2027 (POIDS).

Informația a fost comunicată miercuri de Consiliul Național al IMM-urilor din România, care a fost selectat pe primul loc, cu un punctaj de 12 puncte, ca membru al CM POEP și POIDS pentru următorii 5 ani, în cadrul domeniului “Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor”.

„Selectarea CNIPMMR cu punctaj maxim reprezintă o confirmare a implicării proactive în susținerea politicilor publice adecvate pentru mediul socio-economic din România. Profesionalismul echipei CNIPMMR și a membrilor celei mai mari confederații patronale pentru IMM-uri au condus la aceste rezultate remarcabile. Vom continua la fel de implicați să sprijinim antreprenoriatul, să creăm programe pentru IMM-uri, pentru angajații din IMM-uri dar și pentru integrarea diverselor categorii sociale în viața economică”, Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

Lista finală a candidaților admiși și respinși

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
492
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri