CZ

LISTA băncilor care dau credite adaptate proiectelor europene PNDR

Thumbnail

Antrerenorii și fermierii care vor să deruleze proiecte cu fonduri europene și au nevoie de credite bancare au la dispoziție pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale o nouă rubrică, ”Lista instituțiilor financiare”, destinată produselor de finanțare adaptate nevoilor beneficiarilor din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, a informat luni AFIR într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

„Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007 – 2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chestnoiu.

În cadrul noii rubrici, a fost deja publicată oferta unei instituții bancare în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățiilor publice locale, care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020.

Responsabilitatea ofertelor publicate pe lista aparține exclusiv instituției financiar-bancare, la fel și valabilitatea produselor de finanțare - subliniază AFIR.

Totodată AFIR precizează că nu efectuează nicio ierarhizare sau selecție a acestor instituții financiar-bancare. Lista instituțiilor bancare nu este una exhaustivă și nu include toate instituțiile bancare ce pot oferi produse de finanțare beneficiarilor PNDR 2020.

Această listă este orientativă, publicarea ei pe portalul AFIR având scopul de a facilita identificarea, alegerea și contactarea acestor instituții de către cei interesați.

Parallax

Vizualizari
2510
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri