Claudiu Zamfir

Cursuri IT, cu plată eșalonată, prin cardurile de credit STAR de la BT

Thumbnail

Românii care vor să învețe programare pot să urmeze cursuri IT la centrul de educație tehnologică NewTech Academy, cu plata eșalonată a taxei de studii, folosind cadrurile de credit STAR de la Banca Transilvania.

NewTech Academy a anunțat, vineri, într-un comunicat, că a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania, prin care oferă „un plan avantajos de creditare pentru cursanții programelor de formare în domeniul educației tehnologice”.

Parteneriatul face posibilă plata eșalonată a cursurilor și își propune susținerea și formarea de specialiști pentru profesii cu cerere ridicată pe piața muncii, în sectorul tech.

În întâmpinarea interesului crescut pentru o profesie în domeniul IT și, totodată, a nevoii de specialiști în această industrie, NewTech Academy și Banca Transilvania facilitează înscrierea în programe de formare esențiale pentru industria tehnologică, adaptate cerințelor actuale.

Cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania fac posibilă susținerea finanțarii cursurilor sub formă eșalonată, până la 18 rate fără dobândă. Toate programele de training NewTech Academy sunt aliniate la nevoile reale ale angajatorilor din România și din regiune, fiind concepute în cadrul unei colaborări strânse cu o comunitate de lideri din industria tehnologică.

NewTech Academy oferă programe de recalificare pentru posturi foarte solicitate în România, precum Full-Stack Developer (9 luni), Frontend Developer (6 luni) și UI / UX Designer (6 luni). Ulterior, vor fi adăugate programe suplimentare, cum ar fi cele pentru specialiști în securitate cibernetică, analiști de date și multe altele.

Concepute pentru instruire live, online sau hibrid, programele se desfășoară pe parcursul a 250-400 de ore, iar orarul cursurilor este unul flexibil. Cursanții vor avea acces și la sesiuni de mentorat, de creare a unui portofoliu profesional și de consiliere în găsirea unui loc de muncă.

Mai multe detalii pe https://www.newtech.ro/ și www.wawiwa-tech.com

Link cu detalii despre conditiile STAR: https://beta.bancatransilvania.ro/carduri/carduri-de-cumparaturi/star-card

Parallax

Vizualizari
380
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri