Claudiu Zamfir

BT: Leasing pentru firmele mici și mijlocii, printr-un acord de 100 milioane RON

Thumbnail

EximBank și BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, au incheiat recent un acord prin care banca a acordat societatii de leasing un credit in valoare de 100 de milioane de lei. Acesta are ca destinatie acordarea de finantari in lei pe termen scurt si mediu pentru activitatea clientilor BT Leasing, se arată într-un comunicat emis luni de societatea de leasing.

Acordul încheiat la sfârșitul anului 2017 cu BT Leasing va permite EximBank să finanțeze indirect investiții pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature, în condiții convenabile pentru firme, a declarat președintele executiv al EximBank.

„Acest acord încheiat cu încă un jucator de top pe segmentul serviciilor de leasing financiar ne permite sa ne atingem obiectivul de a crea contexte propice dezvoltarii businessului local, colaborarea permițându-ne sa finantam indirect companiile mici si mijlocii, in conditii de maxima eficienta”, a mai spus Traian Halalai.

Potrivit directorului general al BT Leasing, leasingul financiar este cea mai facilă formă de finanțare pentru firmele mici și mijlocii din România. „Această nouă facilitate ne ajută să susținem dezvoltarea cât mai multor IMM-uri din România. Prin dezvoltarea retelei de vânzări a produselor de leasing, cross-sellingul cu Banca Transilvania, parteneriatele cu dealerii autorizați de autovehicule și echipamente, precum si prin astfel de colaborari cum este cea cu EximBank, BT Leasing contribuie la rezultatele pozitive ale Grupului Financiar BT, susținătorul antreprenoriatului românesc”, a mai spus Ionut Morar.

BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a fost infiintata in 1995, ca o alternativă a creditării, pentru a desfășura operațiuni de leasing. Compania are capital integral românesc, iar ân cei peste 20 de ani de activitate a finanțat peste 10.000 de clienți și a încheiat până acum peste 20.000 de contracte. BT Leasing are reprezentare naționala, produsele și serviciile sale putand fi accesate inclusiv prin intermediul sucursalelor si agențiilor Bancii Transilvania.

Parallax

Vizualizari
521
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri