Raluca Abrihan

Finanţările BT Leasing au crescut cu 50% în acest an, în special pentru IMM-uri

Imagine principala
bt leasing

BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a finanţat în primul semestru al acestui an bunuri în valoare de 65 de milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere cu 50% faţă de primele şase luni ale anului trecut.

 

Cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vânzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finanţărilor BTL. Orientarea a fost în principal către microîntreprinderi şi IMM-uri cu activitate mai ales în domeniul transporturilor de mărfuri.

Rezultatele BT Leasing au fost susținute mai ales de sectorul auto, compania acordând cu 70% mai multe finanţări faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Din totalul finanţărilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale uşoare.

“Avem servicii dedicate de plăţi externe directe, în special în Germania, oferim consiliere financiară şi costuri diminuate la produsele de leasing. În plus, pentru a susține start-up-urile şi IMM-urile, avem produse rapide de finanţare”, a declarat  Ionuț Morar, Directorul General al BT Leasing.

BT Leasing este de peste 20 de ani în pe piață, are peste 10.000 de clienți şi 20.000 de contracte încheiate.

Parallax

Vizualizari
367
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri