Redacția StartupCafe.ro

Digital Lead cu Alex Victoriu, TikTok Central Europe: La ce se uită românii și cum a crescut publicitatea pe platfomă

Thumbnail

Invitat în cadrul emisiunii Digital Lead, Alex Victoriu, Partnership Manager TikTok Central Europe a explicat la ce fel de videoclip-uri se uită românii, cât de stricte sunt regulile comunității privind conținutul postat și cum a crescut rețeaua de socializare în România în ultimul an.

Principalele idei din interviu: Cum arată TikTok în România

  • În 2 ani și jumătate, TikTok a depășit 1 miliard de utilizatori la nivel mondial, iar în Europa are mai mult de 100 de milioane de utilizatori.

  • În România, platforma a crescut în același ritm rapid, având o creștere de 2 cifre de la an la an. Prima jumătate a anului 2022 a adus o triplare a veniturilor din publicitate.

  • Cele mai urmărite categorii de conținut sunt divertismentul și trend-urile care iau naștere în TikTok.

  • Politica de moderare a conținutului este restrictivă, în jur de 96% din conținut fiind dat jos înainte de a fi raportat de către utilizatorii. Review-ul este atât unul automat, cât și manual.

  • Din perspectiva publicității, TikTok încurajează brandurile să producă un conținut mobile-first, format video vertical, încadrat la 15 secunde, instalarea Pixel-ului TikTok pentru a urmări rezultatele campaniilor.

Mai multe detalii despre exemple de companii care au folosit TikTok cu succes și care sunt planurile companiei pentru următoarea perioadă în România veți găsi în interviu.

Vezi și alte episoade din Digital Lead

Digital Lead își propune să dezbată principalele tendințe din mediul digital, alături de profesioniști în digital din companii de top și antreprenori care își dezvoltă business-ul cu ajutorul instrumentelor online.

Formatul video este prezentat de Mădălina Stănescu, Consultant, Trainer în Marketing Online cu peste 14 ani de experiență și fondatorul agenției de performance marketing Optimized, și este realizat în co-producție cu Startupcafe.ro și HotNews.ro.

Parallax

Vizualizari
970
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 939
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri