Redacția StartupCafe.ro

Digital Lead: Alexandru Mihailciuc, VP UiPath: avem mai mult de 10,000 de clienți globali. Ce fac roboții UiPath pentru aceștia.

Thumbnail

Invitat în cadrul emisiunii Digital Lead, Alexandru Mihailciuc, VP, Sales Engineering & Customer Success UiPath a explicat ce fac roboții UiPath și cum arată ecosistemul celei mai valoroase companii din România.

Principalele idei din interviu:

  • Ingredientele succesului: platforma software, care a acoperit nevoia de productivitate din piață, o echipă ambițioasă, concentrată pe nevoile clientului, viziunea de a ataca din start o piață globală 
  • În drumul către piața internațională, UiPath a folosit canalele digitale, iar un pas important în acest demers a fost construirea UiPath Academy, o platformă de învățare care oferă training gratuit în Robotic Process Automation (RPA) 
  • Mai mult de 10,000 clienți internaționali, printre care Sumitomo Bank, cea mai mare bancă din Japonia, Equifax, cea mai mare instituție financiară din Statele Unite, farmaciile CVS Health (care au construit un robot pentru fiecare farmacie), Spotify, General Electric, nume importante din sectorul public american

 

Vezi și alte episoade din Digital Lead

Digital Lead își propune să dezbată principalele tendințe din mediul digital, alături de profesioniști în digital din companii de top și antreprenori care își dezvoltă business-ul cu ajutorul instrumentelor online.

Formatul video este prezentat de Mădălina Stănescu, Consultant, Trainer în Marketing Online cu peste 14 ani de experiență și fondatorul agenției de performance marketing Optimized, și este realizat în co-producție cu Startupcafe.ro și HotNews.ro.

Parallax

Vizualizari
1460
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri