Redacția StartupCafe.ro

Bogdan Axinia, director eMAG Ventures la Digital Lead: 500.000 de euro investiți într-o aplicație de telemedicină. Cum au crescut Sameday și Tazz în ultimii ani

Thumbnail

Invitat în cadrul emisiunii Digital Lead, Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures, a explicat ce înseamnă “venture capital”, investițiile făcute de eMAG în ultimii ani în firma de curierat Sameday și aplicația Tazz și care sunt planurile eMAG Ventures în 2022.

 

Principalele idei din interviul Digital Lead, cu Bogdan Axinia

  • În programul eMAG Ventures pot aplica firmele care au tehnologia în spate, care își doresc să crească atât local, cât și în piețele din jurul României și în Europa, din verticale compatibile cu ecosistemul eMAG.
  • Volumele Sameday, prima investiție eMAG, au crescut în ultimii 5 ani de la 2,000 de comenzi procesate zilnice la 200,000 comenzi procesate pe zi. Elementele care au stat la baza acestei creșteri au fost pe de o parte mentalitatea și deschiderea antreprenorului spre investiția în tehnologie, iar de altă parte know-how-ul de care dispune eMAG.
  • Tazz, fostul “Eu ce mănânc”, este un alt exemplu despre ce înseamnă digitalizare și adaptabilitate. Numărul de comenzi a crescut de 50 de ori în ultimii 2 ani, prin deschiderea către alte tipuri de livrări. Numărul de angajați a crescut de asemenea la câteva sute în ultimii 2 ani.
  • eMAG Ventures a investit recent 500.000 de euro într-o companie de telemedicină în segmentul mental help - ATLAS.app și vizează extinderea regională.

Vezi și alte episoade din Digital Lead

Digital Lead își propune să dezbată principalele tendințe din mediul digital, alături de profesioniști în digital din companii de top și antreprenori care își dezvoltă business-ul cu ajutorul instrumentelor online.

Formatul video este prezentat de Mădălina Stănescu, Consultant, Trainer în Marketing Online cu peste 14 ani de experiență și fondatorul agenției de performance marketing Optimized, și este realizat în co-producție cu Startupcafe.ro și HotNews.ro.

Parallax

Vizualizari
4840
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri