Denisa Crăciun

ANAF organizează două seminare online pe tema e-Factura, în ianuarie 2024

e-factura

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează în luna ianuarie 2024 două seminare online pe tema sistemului național RO e-Factura.

Cele două seminare vor avea loc marți, 23 ianuarie, și joi, 25 ianuarie, începând cu ora 10.00. Fiecare dintre acestea durează 2 ore. 

Înscrierile se fac AICI, până la data şi ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile. La un seminar pot participa simultan maximum 1000 de persoane.

Pentru a participa la aceste seminarii, va trebui să țineți cont de câteva reguli:

  1. Accesaţi link-ul de participare cu cel puţin 5 minute înainte de începerea seminarului;
  2. În timpul seminarului microfoanele participanţilor vor fi închise de moderator.
  3. Întrebările vor fi adresate doar în timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri.
  4. În timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri vă puteţi înscrie pentru adresarea întrebărilor fie prin ridicarea mâinii (raise hand), moment în care, în funcţie de numărul de întrebări, moderatorul vă va porni microfonul, fie prin intermediul funcţiei Q&A disponibilă pe platforma video.
  5. La întrebările din cadrul sesiunii de întrebări şi răspunsuri se va răspunde în plen, în funcţie de numărul şi de complexitatea acestora.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
6795
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Daniel
Soiman
In legatura cu factura electronica. Cum se vor elibera facturi electronice pentru cumparaturi "mici" (combustibil, papetarie, restaurant, etc) de unde se lua bon fiscal cu CUI pe el ca sa se poata deduce TVA-ul?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri