Răzvan Tătaru

Un startup românesc de curierat anunță o investiție de 50.000 EUR și extinderea în mai multe orașe din România, în 2024

Thumbnail

O platformă românească de servicii „last–mile delivery” anunță o investiție de 50.000 EUR din partea unei organizații non-profit care sprijină startup-urile din domeniul IT, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Platforma CautCurier.ro anunță o investiție de 50.000 EUR, bani prin care își propune să atingă următoarele obiective în anul 2024:

  1. Deschiderea în cel puțin 5 orașe noi: Cu accent pe expansiune, compania își dorește să aducă serviciile în cel puțin cinci orașe noi, începând cu Oradea, urmând București, Cluj și Iași. Acest pas strategic va consolida prezența companiei și va oferi clienților din aceste regiuni acces la soluții de livrare rapide și eficiente, potrivit spuselor companiei.
  2. De la 10.000 de livrări în 2023, la 100.000 de livrări în 2024: Compania isi propune să realizeze 100.000 livrări în cursul anului 2024, consolidându-și astfel poziția în industrie și asigurându-le clienților servicii de înaltă calitate.
  3. Deschiderea operațiunilor de livrare rapidă în Oradea: Înainte de extinderea națională, compania se bucură să aducă serviciile sale rapide și eficiente în Oradea, consolidându-și prezența și oferind o experiență de livrare de excepție comunității locale. Compania deja a demarat activitățile pentru dezvoltarea infrastructurii, dar și creșterea rețelei de curieri și clienți.
  4. Optimizarea și îmbunătățirea platformei de comandă CautCurier.ro: Cu susținerea financiară obținută, compania se va concentra eforturile în direcția optimizării și îmbunătățirii continue a platformei sale de comandă online. Aceasta va permite o experiență de utilizare mai intuitivă și eficientă pentru clienți.

Investiția oferită de Make IT in Oradea reprezintă un moment de cotitură pentru CautCurier.ro și confirmă încrederea în viziunea noastră de a transforma modul în care oamenii experimentează serviciile de curierat în România. Ne dorim să fim prezenți în inimile a cât mai multor clienți și suntem hotărâți să creăm o rețea de livrare de încredere și accesibilă în România, înainte de a ne extinde către vest”, a declarat Cătălin Anghel, CEO CautCurier.ro.

„Sectorul de livrări este într-un proces profund de remodelare. Am putut observa încă din pandemie importanța și deficiențele acestuia. Credem că echipa CautCurier.ro va găsi modalități inovatoare prin care să facă experiența de livrare una adaptată nevoilor noastre actuale și viitoare. Prin investițiile și sprijinul nostru, dorim să contribuim la păstrarea, atragerea și creșterea startup-urilor inovative de tehnologie și să dezvoltăm Oradea într-o destinație totmai atractivă pentru fondatori și startup-uri”, a declarat David Achim, Director Executiv Make IT in Oradea.

Investiția de 50.000 EUR face parte dintr-o rundă deschisă prin intermediul căreia echipa CautCurier.ro vrea să atragă, în total, 300.000 EUR. Cu ajutorul acestei sume, compania nu numai că va accelera îndeplinirea obiectivelor menționate mai sus, dar va scala afacerea către 10 noi orașe, în total, potrivit comunicatului.

O parte importantă din fonduri va fi folosită și pentru dezvoltarea unui smart-tag care monitorizează coletele în timp real, împreună cu lansarea de proiecte pilot pentru acesta.

CautCurier.ro este un marketplace B2B pentru last-mile delivery, care și-a început activitatea în Timișoara. Platforma se adresează firmelor mici și mijlocii și beneficiază de tracțiune foarte bună în segmente în care curieratul urgent nu îndeplinește complet nevoile clienților, cum ar fi: stomatologie și tehnică dentară, service și reparații de telefoane mobile și electronice, agenții de publicitate și creație, companii din comerț și distribuție care lucrează cu multipli furnizori, plus multe alte categorii de beneficiari.

„Make IT in Oradea” este o organizație non-profit fondată la inițiativa Primăriei Oradea și ADLO SA, împreună cu membrii locali Creatopy, Mobiversal, Helion, ROetCO International, și partenerul național Orange România. Scopul organizației este de a crește ecosistemul local de startup-uri din domeniul IT&C.

Parallax

Vizualizari
7659
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri