Denisa Crăciun

Premii în valoare totală de peste 10.000 EUR pentru soluții bazate pe AI la Cluj Hackathon 2023

solutii AI

IT-iștii și pasionații de tehnologie din România participă la Cluj Hackathon, un eveniment dedicat inteligenței artificiale și inteligenței artificiale generative, cu premii în bani.

Evenimentul va avea loc între 16-18 iunie, în Cluj. Mai multe detalii găsiți AICI. Pot participa dezvoltatori de software, ingineri, designeri și pasionați de tehnologie.

Ediția din acest an a evenimentului aduce premii în valoare totală de peste 10.000 de euro. Locul întâi va fi recompensat cu 1.500 de euro, al doilea cu 1.000 de euro, iar premiul al treilea este de 600 de euro.

Participanții vor construi și dezvolta aplicații și platforme și vor avea acces la mentorat, resurse și ocazii de networking cu participanți din întreaga țară.

În cadrul hackathonului, participanții vor avea sarcini inovatoare care le vor testa abilitățile de dezvoltare de software. Astfel, printre altele, vor trebui să:

  • Folosească și converstească vocea într-un instrument muzical;

  • Dezvolte o apllicație de mobil care să ajute utilizatorii să își coreleze programul cu cel al mijloacelor de transport în comun;

  • Verifice veridicitatea unei știri;

  • Verifice veridicitatea unei fotografii.

Ediția din acest an are ca tematică Inteligența Artificială (AI) și Generative AI, prin sponsorul principal Centrul de Inginerie Bosch din Cluj. Evenimentul este susținut de Banca Transilvania (BT Code), Techcelerator, Rotsa și alții.

Parallax

Vizualizari
239
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri