Denisa Crăciun

Festivalul de muzică Untold ajunge și în Dubai, în 2024

untold

Festivalul de muzică Untold, fondat de antreprenorul Bogdan Buta, va ajunge și în Dubai, în 2024.

Untold va debuta la Expo City Dubai, între 15 - 18 februarie 2024, potrivit News.ro. Organizatorii estimează că vor fi peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

În 2023, în luna august, fondul de investiții Mozaik, înființat de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul platformei de pariuri sportive Superbet, a intrat în acționariatul festivalului Untold

Astfel, Ioan-Bogdan Buta și Mozaik Investment GmbH au preluat compania Untold Universe S.A și firmele pe care aceasta le controlează.

Mozaik este o companie de investiții, cu birouri în Austria și România. Fondul de investiții a fost înființat în Austria, de Roland Haas, Juraj Koman și Sacha Dragic. Firma de capital are birouri la Viena, București și Bratislava.

Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, și al festivalului Neversea, organizat în Constanța.

Grupul Untold desfășoară activități de management, marketing și publicitate și, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.

Parallax

Vizualizari
1405
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri