Claudiu Zamfir

Firmele, obligate acum să anunțe și întreruperea activității, dispusă de ANPC

Thumbnail

Ordinul ANPC care obligă operatorii economici să înștiințeze consumatorii cu privire la oprirea temporară a activității dispusă de inspectorii Protecției Consumatorilor, a fost publicat marți în Monitorul Oficial.

Înștiințarea trebuie afișată pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea operatorul.

"Operatorii economici în cazul cărora au fost încheiate documente de control pentru încălcarea drepturilor consumatorilor cu privire la viața, sănătatea și securitatea acestora și prin care au fost dispuse măsuri de oprire temporară a prestării serviciilor, fabricației, comercializării produselor sau a utilizării acestora la prestarea serviciilor sunt obligați ca, pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea sau la punctul de lucru, să păstreze afișată placheta care face parte integrantă din prezentul ordin", arată ordinul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, citat de Mediafax.

Obligația rămâne în vigoare până când organele de control ale ANPC constată remedierea deficiențelor, mai scrie în document.

Pe placheta menționată este înscris următorul mesaj: "În această unitate reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au dispus măsura de Oprire Temporară – Prestare Servicii".

Parallax

Vizualizari
6696
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri