Managerul Ilan Laufer, in echipa de conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri - Afaceri - StartupCafe.ro
claudiu.zamfirr

Managerul Ilan Laufer, in echipa de conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri

Imagine principala
Managerul Ilan Laufer, in echipa de conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri
Managerul Harry - Ilan Laufer, cunoscut in media drept cel care a intermediat venirea retailerului fashion H&M in Romania, a fost numit, miercuri, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. 

Omul de afaceri Ilan laufer (33 de ani) a detinut in Romania firma de consultanta in imobiliare H&L Retail Group, iar in Republica Moldova este cunoscut drept partener oficial al unui om de afaceri de acolo, Alexandru Pincevschi, presedintele holdingului "Elita-5", care activeaza in vanzari auto, imobiliare, comert.

La Chisinau, Laufer a coordonat relansarea Centrului Comercial "Grand Hall" si s-a implicat si in afaceri cu cosmetice.


documente


(19 Ian 2017)
DOC,
171KB

Potrivit presei, Ilan Laufer este nascut in Romania, dar a trait si in Israel. In timpul liber, Ilan Laufer concureaza in curse sportive de motociclism.

Conform CV-ului sau oficial, transmis StartupCafe.ro de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucuresti (2006).

Miercuri a mai fost numit tot intr-o functie de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si Marin Florian, presedintele organizatiei de tineret a Blocului National Sindical.

Cei doi se alatura astfel ministrului Florin Jianu in echipa de conducere a acestui minister.

Sursa foto: Facebook / Ilan Laufer
Parerea ta despre articol
Vizualizari
1350
Conţinut
Adauga comentariu
poza de profil
Chinez de a nostru Ca tot se bate cu caramida in piept ca e guvern de Romani ce lucreaza pentru binele Romaniei. Nu atat natia cat afacerile sale din Moldova, la limita legii, sunt problema

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.