CZ

Managerul Ilan Laufer, in echipa de conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri

Imagine principala
Managerul Ilan Laufer, in echipa de conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri
Managerul Harry - Ilan Laufer, cunoscut in media drept cel care a intermediat venirea retailerului fashion H&M in Romania, a fost numit, miercuri, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. 

Omul de afaceri Ilan laufer (33 de ani) a detinut in Romania firma de consultanta in imobiliare H&L Retail Group, iar in Republica Moldova este cunoscut drept partener oficial al unui om de afaceri de acolo, Alexandru Pincevschi, presedintele holdingului "Elita-5", care activeaza in vanzari auto, imobiliare, comert.

La Chisinau, Laufer a coordonat relansarea Centrului Comercial "Grand Hall" si s-a implicat si in afaceri cu cosmetice.


documente


(19 Ian 2017)
DOC,
171KB

Potrivit presei, Ilan Laufer este nascut in Romania, dar a trait si in Israel. In timpul liber, Ilan Laufer concureaza in curse sportive de motociclism.

Conform CV-ului sau oficial, transmis StartupCafe.ro de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucuresti (2006).

Miercuri a mai fost numit tot intr-o functie de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si Marin Florian, presedintele organizatiei de tineret a Blocului National Sindical.

Cei doi se alatura astfel ministrului Florin Jianu in echipa de conducere a acestui minister.

Sursa foto: Facebook / Ilan Laufer
Parallax

Vizualizari
1421
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Chinez de a nostru Ca tot se bate cu caramida in piept ca e guvern de Romani ce lucreaza pentru binele Romaniei. Nu atat natia cat afacerile sale din Moldova, la limita legii, sunt problema

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri