Ovidiu D. Popica

Recomandare de lectura: Lumea in buzunar. Antreprenor colectionez vize

Imagine principala
Recomandare de lectura: Lumea in buzunar. Antreprenor colectionez vize
A umblat mult prin lume. A fost in peste o suta de tari, de pe toate continentele. Prima incercare majora a fost turul SUA intr-un motorhome, 41 de state in doua luni. Ultima a fost inconjurul pamantului prin est, aventura in urma careia a castigat (doar teoretic) o zi de viata. Cristian Lica, antreprenorul transformat in calator, iti lanseaza o provocare: cum e mai ușor sa calatorești? Cand ai mult timp și puțini bani, sau cand ai mulți bani și puțin timp?

"N-am ajuns inca in Coreea de Nord, nici la Mecca. Dar m-am plimbat din Jamaica in Bali, din Hawaii in Cape Town sau de la Machu-Picchu in Bhutan si Bangladesh. Ce am inteles? Ca nu exista lucruri bune sau rele, ci doar culturi diferite. 

Suntem contemporanii unui moment istoric fantastic, care va trece foarte repede. Am evoluat suficient incat sa putem calatori repede, eficient si aproape peste tot in lume. Iar culturile inca sunt foarte diferite si inca mai putem fi uluiti de ciudateniile lor.  

Lumea in buzunar este colectia mea de intamplari din calatorii prin lumea larga. Am selectat povestile pe care le-am gasit haioase sau interesante. Nu am trunchiat nimic. Le-am relatat asa cum le-as povesti unor prieteni, intr-o seara calda de vara, la o terasa."
Parerea ta despre articol
Vizualizari
19
Conţinut
Adauga comentariu

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.