Redactia

#goglobal alaturi de Google, editia 1: Cum sa iti extinzi afacerea in afara tarii

Imagine principala
#goglobal alaturi de Google, editia 1: Cum sa iti extinzi afacerea in afara tarii
​Esti fondatorul unui startup si vrei sa iti extinzi afacerea la nivel global? In acest caz, acest eveniment este special pentru tine! Vino miercuri, 27 aprilie, ora 18.30, la TechHub Bucharest sa inveti de la Steffen Ehrhardt (Internationalization & Startup Lead EMEA @ Google) cum te poate ajuta Google sa iti construiesti o strategie potrivita prin care sa iti extinzi pe plan extern afacerea.

Despre eveniment


“goglobal alaturi de Google “ sunt o serie de intalniri informale, ce se desfasoara la TechHub Bucharest, menite sa te ajute sa iti construiesti afaceri complexe la nivel global. Prima editie din aceasta serie de evenimente isi propune sa te ajute sa iti construiesti o perspectiva strategica prin care sa iti extinzi afacerea la nivel international, ajutandu-te sa iti pui intrebarile potrivite si ghidandu-te pas cu pas prin procesul de constructie acestei strategii.

Steffen Ehrhardt va vorbi despre experienta lui si alte cateva expemple practice, studii de caz si secrete despre folosirea uneltelor digitale care sa te ajute in ralizarea planului propus. El este Internationalization & Startup Lead EMEA @ Google si este responsabil de vanzarea si si performanta produselor de publicitate ale Google, precum Search, Display, Mobile, Video si Social.

Agenda evenimentului:


18:30 - 19:00 Sosirea invitatiilor
19:00 - 19:45 #goglobal with Google: Discutii cu Steffen Ehrhardt
19:45 - 20:00 Q&A
20:00 - 21:30 Networking

Rezervari
Parallax

Vizualizari
60
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri