Redactia

Eveniment de business networking, organizat de JCI Iasi

Imagine principala
Eveniment de business networking, organizat de JCI Iasi
JCI Iasi organizeaza joi, 7 aprilie 2016, ora 17:00, evenimentul de networking "Business Networking Event" . Acesta a ajuns in acest an la cea de a 12-a editie si anunta 3 invitati in calitate de speakeri, personalitati din mediul de business.

Cei trei speakeri sunt:

Marius Alexa
este CEO al companiei de media Arhipelago. Pe parcursul timpului, Marius a imbracat mai multe haine din punct de vedere professional, printre care: intreprinzator, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG si, nu in ultimul rand, organizator de conferinte de afaceri.

Peter Barta este CEO al Fundatiei Post Privatizare si Strategy consultant Google in cadrul programului Google Partners. Cu peste 14 ani de experienta in management, atat in sectorul profit, cat si cel non-profit, a fost implicat in managementul a numeroase proiecte nationale si internationale, a evaluat proiecte in valoare totala de peste 1 mil. Dolari si a asistat la implementarea acestora. A fost colaborator al unor institutii precum Consiliul Europei, in cadrul carora a derulat misiuni de monitorizare in tari precum Mexic, Palestina, tarile scandinave, Rusia sau Macedonia.
 
Razvan Girmacea
este CEO al Monitor Backlinks. Tanar, iesean, Razvan este un om tehnic cu orientare spre business. Este castigator a numeroase concursuri de startup-uri si antreprenor cu un exit de succes la activ.

Junior Chamber International (JCI), este un ONG international pentru tinerii lideri si antreprenori.

Business Networking Event (BNE) este un eveniment care aduna profesionisti din mai multe domenii si le ofera posibilitatea de a identifica noi oportunitati si parteneri de viitor. In cadrul Business 1 la 1 participantii pot schimba carti de vizita pentru a gasi parteneri de viitor, pot socializa si obtine informatii foarte valoroase de la speakerii nostri. Editiile BNE de pana acum au adunat mai mult de 550 de participanti antreprenori, 40 de parteneri, 12 speakeri cu renume national si international.
Parallax

Vizualizari
51
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri