Raluca Abrihan

Uber lanseaza in Bucuresti si o varianta de lux. Cat va costa o astfel de calatorie

Imagine principala
Uber lanseaza in Bucuresti si o varianta de lux. Cat va costa o astfel de calatorie
Uber a anuntat lansarea pe piata din Bucuresti, incepand cu aceasta
luna, a unui serviciu de ridesharing de lux, care se va numi UberSELECT
pentru care va folosi masini precum Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda
Octavia. O calatorie cu noul serviciu, din zona podului Pipera pana la
Piata Iancului, va costa, in medie, 20 de lei, potrivit reprezentantilor
companiei.

Serviciul  UberSELECT va fi disponibil din 19 noiembrie, tot atunci va fi facuta publica si lista completa a tarifelor pentru acesta. Utilizatorii vor putea sa aleaga dintre o varietate de masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, care sunt detinute de catre soferi parteneri cu evaluari foarte bune. La fiecare calatorie pasagerul va primi o sticla de apa, mai anunta reprezentantii companiei.

De la lansarea din februarie si pana acum am asistat la o crestere foarte mare a numarul de utilizatori, inregistrand zeci de mii de curse efectuate in fiecare saptamana.Am primit insa si numeroase mesaje de la bucuresteni care isi doresc o varianta de lux a serviciului  delcara Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Uber are patru angajati in Romania, numarul de soferi parteneri este de cateva sute. O calatorie cu serviciul clasic al companiei dureaza in medie 15 minute in Bucuresti. Timpul mediu de asteptare pentru o masina este de sub 6 minute in afara orelor de varf.

In medie, soferii de Uber conduc 10-20 de ore/saptamana. Aplicatia este pentru ei o sursa suplimentara de venit.

In 2016 sunt mari sanse ca Uber sa intre si in alte orase din tara, potrivit reprezentantilor companiei. Acestia au vizitat cateva locuri, insa planuri concrete nu exista acum.

Uber este prezenta in 344 de orase din 63 de tari si are aproape 5.000 de angajati. Compania este considerarta ca fiind cel mai valoros startup din lume - cu o valoare de 50 miliarde dolari.

Citeste un interviu cu Rob Khazzam, responsabil pentru lansarea Uber in tarile din regiune, despre planurile pe care le are Uber in Romania.
Parallax

Vizualizari
1762
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Problema șoferilor Nu se discuta și de problema șoferilor care practic sunt în ilegalitate iar Uber pasează răspunderea pe umerii șoferilor: ii obliga sa și facă SRL-uri sau PFA uri fara sa le specifice ca le trebuie și licenta de transport sau copie conforma, acte scumpe ce vin cu nenumărate obligații. Daca pana acum noi puteam face Uber în timpul liber deoarece nu necesita acte sau cheltuieli majore în plus de acum încolo Uber va fi acaparat de mafiile de transport care sunt și în companiile de taxi. Felicitări!
poza de profil
RON / km Banuiesc ca pretul serviciului nu e secret. Ati putea sa il scrieti in articol sau e doar copy/paste din PR?
poza de profil
Plata cu cardul favorizeaza evaziunea Ca daca n-aveau posibilitatea sa faca aplicatie mobila cu plata prin card nu mai exista nici Uber. Si asta e doar inceputul. Or sa explodeze aplicatiile de genul asta. Unde sinteti d-lor de la Anaf, sa verificati taxele la soferi, ca acu' pe card e simplu, nu? Imediat se imperecheaza cu bonu' fiscal. Cum, care bon fiscal? Pai nu scoate telefonu!? Nasol.
poza de profil
Airbnb e la fel Plati online cu cardul, control din parti. In schimb marketing cat cuprinde, ca deh, daca nu platesti taxe, ai de unde.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri