CZ

Se fac inscrieri la scoala de tineri antreprenori JCI

Imagine principala
Se fac inscrieri la scoala de tineri antreprenori JCI
​Tinerii care si-au deschis deja o afacere se pot inscrie intr-un program de mentorat si training, pana pe 7 septembrie 2015, la Junior Chamber International Bucuresti.

Programul Tineri Antreprenori Editia 2015 se adreseaza celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansat de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definita de business, validata sau in curs de validare si care poate fi pusa in practica in urmatoarele 6 luni, precizeaza JCI, intr-un comunicat remis StartupCafe.
Cele trei componente ale programului reunesc:

- 8 sesiuni de training in perioada 14 septembrie - 6 octombrie,
- urmate de o perioada de mentorat in care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienta sa progreseze in afacerea sa,
- iar la final un concurs de Business Planuri in fata unui juriu.


Antreprenorii din program vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal si fiscal, marketing, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor.

Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan - Autonom Rent-a-Car, Marius Dan - Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofatu - Bittnet Systems, Alex Dona - Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara - Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu - Tech Angels si altii.

Inscrierile se realizeaza online, AICI, urmand ca antreprenorii sa fie selectati pe baza aplicatiilor lor.
Parallax

Vizualizari
17
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri