Ovidiu Popica

Younify castiga peste 5000 de euro la Techfest 2016 cu o solutie de digital banking

Imagine principala
Younify castiga peste 5000 de euro la Techfest 2016 cu o solutie de digital banking
Startup-ul Younify, cu operatiuni in Cluj si Bucuresti, este castigatorul Transylvania MegaHack de la Techfest 2016, cu o aplicatie de digital banking care isi propune sa economiseasca timpul pe care clientii il consuma rezolvand sarcini administrative. Solutia echipei Younify a fost rasplatita cu premii totale de peste 5000 de euro.

Younify este un start-up creat in urma cu aproximativ doi ani de Yousef Hautier, cetatean elvetian;  sunt 10 persoane care lucreaza in Cluj-Napoca si Bucuresti si, potrivit fondatorului, este prima data cand firma fondata in Romania "face bani".

"Speram ca aceasta castigare a competitiei MegaHack sa reprezinte punctul de cotitura pentru noi, mai ales ca ne-a oferit deschiderea spre cel putin o banca importanta pe piata.

Vrem sa ajutam oamenii sa aiba mai mult timp pentru ei rezolvandu-le acele sarcini administrative care le consuma timpul si energia. Pierdem cu ele cel putin 10 minute pe zi, ceea ce inseamna o ora pe saptamana.

Cum functioneaza? Vom strange toate documentele care ajung pe cai diferite, le vom procesa si le vom trimite catre contul de e-banking. Programul va putea fi folosit si printr-o aplicatie de pe telefon, si pe email sau prin clientul bancii", a explicat Yousef Hautier, Managing Director & co-founder.
StartupCafe,  care a urmarit la Cluj echipele inscrise la MegaHack, a stat de vorba cu fondatorul la una dintre transmisiunile "5 talks" de pe paginile de Facebook Hotnews si StartupCafe.ro.  


Echipa Younify care a participat la MegaHack:
  • Yousef Hautier, Managing Director & co-founder
  • Ionut Bob, CTO
  • Alina Vasiloiu, product manager
  • Ioana Moldovan, programator
  • Claudiu Cioara, programator

Castigatorii au primit un premiu de 2.000 de euro, un Vector Watch si abonamente la festivalul Untold 2017 pentru toti membrii echipei. Younify si-a adjudecat si premiul de 3000 de euro, la categoria Digital Banking.
Parallax

Vizualizari
96
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri