Ovidiu D. Popica

Younify castiga peste 5000 de euro la Techfest 2016 cu o solutie de digital banking

Imagine principala
Younify castiga peste 5000 de euro la Techfest 2016 cu o solutie de digital banking
Startup-ul Younify, cu operatiuni in Cluj si Bucuresti, este castigatorul Transylvania MegaHack de la Techfest 2016, cu o aplicatie de digital banking care isi propune sa economiseasca timpul pe care clientii il consuma rezolvand sarcini administrative. Solutia echipei Younify a fost rasplatita cu premii totale de peste 5000 de euro.

Younify este un start-up creat in urma cu aproximativ doi ani de Yousef Hautier, cetatean elvetian;  sunt 10 persoane care lucreaza in Cluj-Napoca si Bucuresti si, potrivit fondatorului, este prima data cand firma fondata in Romania "face bani".

"Speram ca aceasta castigare a competitiei MegaHack sa reprezinte punctul de cotitura pentru noi, mai ales ca ne-a oferit deschiderea spre cel putin o banca importanta pe piata.

Vrem sa ajutam oamenii sa aiba mai mult timp pentru ei rezolvandu-le acele sarcini administrative care le consuma timpul si energia. Pierdem cu ele cel putin 10 minute pe zi, ceea ce inseamna o ora pe saptamana.

Cum functioneaza? Vom strange toate documentele care ajung pe cai diferite, le vom procesa si le vom trimite catre contul de e-banking. Programul va putea fi folosit si printr-o aplicatie de pe telefon, si pe email sau prin clientul bancii", a explicat Yousef Hautier, Managing Director & co-founder.
StartupCafe,  care a urmarit la Cluj echipele inscrise la MegaHack, a stat de vorba cu fondatorul la una dintre transmisiunile "5 talks" de pe paginile de Facebook Hotnews si StartupCafe.ro.  


Echipa Younify care a participat la MegaHack:
  • Yousef Hautier, Managing Director & co-founder
  • Ionut Bob, CTO
  • Alina Vasiloiu, product manager
  • Ioana Moldovan, programator
  • Claudiu Cioara, programator

Castigatorii au primit un premiu de 2.000 de euro, un Vector Watch si abonamente la festivalul Untold 2017 pentru toti membrii echipei. Younify si-a adjudecat si premiul de 3000 de euro, la categoria Digital Banking.
Parerea ta despre articol
Vizualizari
57
Conţinut
Adauga comentariu

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.