RA

Hackathon pentru proiecte IT destinate domeniului energetic: Ce oameni de afaceri vor consilia startup-urile participante

Imagine principala
Hackathon pentru proiecte IT destinate domeniului energetic: Ce oameni de afaceri vor consilia startup-urile participante
Echipele care participa pe 4-5 iunie la Enpower Hackathon vor fi consiliate de sapte oameni de afaceri din domeniul IT, care le vor ajuta sa-si trasforme ideile in produse de business viabile in intervalul de 24 de ore. Misiunea lor este sa-i indrume sa construiasca intr-un mod strategic un produs functional cu minimul de timp, efort si resurse.

Oamenii de afaceri care-i mentoareaza pe participanti sunt:  Alexandru Lapusan, CEO Zitec; Andrei Ganci, Product Manager, Adobe; Constantin Craciun, Project Manager, Okapi  Studio & Co-fondator, inventeaza.ro; Dragos Nicolaescu, Lifestyle Business Mentor & fondator Visionary Business Consultants; Maria Diaconu, Fondator, Mozaic  Works; Radu Amarie, Co-fondator, Softbinator; Radu Popovici, Project Manager, Gemini Solutions.

Totodata, sapte dintre membrii top managementului Enel, printre care directorul general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Michele Grassi si directorul de IT&C al Enel Romania, Carlos Luque Larena, le vor oferi constant participantilor informatii specifice industriei de energie electrica. Expertii Enel le vor explica provocarile si oportunitatile industriei si vor ajuta echipele sa se concentreze la dezvoltarea potrivita pentru produsele lor.    

Ideile inscrise in hackathon trebuie sa raspunda provocarii de a dezvolta noi produse digitale si solutii tehnologice care sa creeze conexiuni relevante cu utilizatorii de energie si sa imbunatateasca experienta utilizarii energiei si a serviciilor conexe.

Prototipurile viabile rezultate vor fi sustinute ulterior cu resurse tehnice, de marketing si vanzari de catre Enel pentru a fi dezvoltate in produse functionale care vor putea fi adoptate si utilizate de catre Enel.

Inscrierile pentru participarea la EnPower Hackathon se pot face pana pe 27 mai pe www.enpower.tech. Evenimentul va avea loc pe 4-5 iunie la TechHub Bucuresti.
Parallax

Vizualizari
42
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri