RA

Uber cauta idei de afaceri. Antreprenori locali participa la cursa si evalueaza propunerile pasagerilor

Imagine principala
Uber cauta idei de afaceri. Antreprenori locali participa la cursa si evalueaza propunerile pasagerilor
Uber, in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub, a anuntat ca organizeaza un proiect prin care cei cu idei de afaceri pot sa solicite o cursa gratuita la care va participa si un antreprenor local caruia pasagerul isi va prezenta ideea lui. Cei mai buni vor merge la Berlin, unde vor discuta strategie de business cu Travis Kalanick, CEO-ul si fondatorul Uber.

Pasagerii vor avea la dispozitie sapte minute sa isi prezinte ideea si alte sapte minute in care vor afla parerea antreprenorului si vor primi sfaturi de business - practic, un elevator pitch pe roti.

Cei care vor evalua ideile inscrise in UberPitch in Romania sunt Oana Craioveanu, Director si Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web si TechHub Bucharest, Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch si Andrei Ostacie, investitor, proprietar si marketing manager OkapiStudio.

UberPITCH se desfasoara in 37 de orase din 21 de tari din Europa. In Romania, proiectul este desfasurat in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub.  

"UberPITCH este o oportunitate de a-ti valida produsul si modelul de business discutand cu antreprenori si investitori de succes. Si este la un buton distanta. Ne bucuram sa putem sustine aceasta initiativa Uber si le recomandam membrilor comunitatii TechHub Bucharest sa nu rateze sansa de a putea discuta Travis Kalanick, CEO-ul Uber, la Berlin", a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Incepand de azi, antreprenorii din Bucuresti isi pot inscrie ideile. Cei selectati vor primi apoi informatii despre cum vor putea comanda UberPITCH pe 1 iunie. Un juriu format din reprezentanti Uber, reprezentanti ai partenerilor si antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate tarile participante. Participantii selectati vor merge la Berlin pe 8 si 9 iunie.

Cum functioneaza:

  • Descarca aplicatia Uber
  • Trimite ideea ta completand un formlar aici.
  • Daca ideea ta este selectata, vei primi un cod promotional cel tarziu pe 1 iunie, 2016, care iti va permite deblocarea optiunii UberPITCH in aplicatie.
  • Pe 1 iunie, in intervalul 11:00-15:00, comanda UberPITCH pentru a-ti prezenta ideea unui din cei patru antreprenori locali.
  • Daca nu reusesti sa prinzi UberPITCH din prima incercare, mai incearca! Ne asteptam la foarte multe cereri.
  • Cursele sunt gratuite si vor incepe si se vor incheia la locul selectat ca punct de pornire.
  • Doar utilizatorii carora li se va selecta ideea vor primi codul promotional care deblocheaza optiunea UberPITCH.
Parallax

Vizualizari
53
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri