Raluca Abrihan

Joburi part-time pentru studenti – trei antreprenori au investit 50.000 de euro intr-o platforma de recrutare

Imagine principala
Joburi part-time pentru studenti – trei antreprenori au investit 50.000 de euro intr-o platforma de recrutare
Trei antreprenori au lansat o platforma de joburi dedicata studentilor
care isi doresc un loc de munca part-time sau ocazional, care sa le permita sa capete
experienta si sa isi asigure un venit propriu in acelasi timp. Platforma Junio
se adreseaza pentru inceput doar studentilor si angajatorilor din
Bucuresti si Iasi, urmand ca in a doua jumatate a anului oferta sa fie
extinsa si catre Cluj si Timisoara.


Cofondatorii platformei, Cornel Nitu, Valentin Popescu (Eau de Web) si Vlad Posea (Stagii pe Bune) au investit circa 50.000 de euro in realizarea acestui proiect.

"Cel mai des studentii se confrunta cu doua mari probleme: daca se angajeaza full time, facultatea si cerintele acesteia vor fi ignorate, iar daca nu gasesc un loc de munca, risca sa aiba probleme financiare, dar si insuficienta experienta la finalul studiilor", spun reprezentantii platformei.

Companiile care cauta sudenti sunt taxate pentru fiecare aplicant, care aplicat conform criteriilor alese de angajator. Taxa este 15 lei pentru fiecare candidat. De asemenea, exista o taxa suplimentara pentru companiile care vor sa-si targeteze aplicantii si sa foloseasca filtre pentru a-i selecta, de 5 lei in plus pentru fiecare candidat.

Pentru a-i informa cu privire la Junio si oportunitatile pe care le au la dispozitie, au fost deja realizate parteneriate importante cu asociatii studentesti, cum ar fi Asociatia Studentilor si Absolventilor Francofoni (ASAFF), Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG), Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica (ASMI), Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (LSAC), Liga Studentilor Electronisti (LSE) si Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SISC), au mai precizat acestia.

Pentru perioada urmatoarea cofondatorii si-au propus sa extinda activitatea Junio si catre mai multe facultati si companii, in prezent, aceasta fiind disponibila doar pentru studentii si angajatorii din  Bucuresti si Iasi. Urmeaza ca in a doua jumatate a anului platforma sa fie extinsa oferta catre Cluj si Timisoara.

In ceea ce priveste clientii, obiectivul este ca in sase luni sa fie circa 100 de companii care sa recruteze prin Junio.
Parallax

Vizualizari
234
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri