Raluca Abrihan

Firmele IT din Romania isi pot cauta angajati pe o noua platforma de recrutare dedicata exclusiv industriei

Imagine principala
Firmele IT din Romania isi pot cauta angajati pe o noua platforma de recrutare dedicata exclusiv industriei
Agentia interactiva 2Fresh a anuntat lansarea Digitaljob.ro, o platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei digitale si IT din Romania, in urma unei investitii de 30.000 de euro. Platfoma se adreseaza companiilor si specialistilor care activeaza in domeniul dezvoltarii online, mobile, software, gaming, precum si advertising sau marketing.

In prezent, companiile isi pot anunta gratuit pozitiile disponibile pe Digitaljob.ro, urmand cadin primul trimestru  lui 2016, platforma sa perceapa un fee din partea companiilor, pentru fiecare job plasat.

Aproape 120 de companii au apelat, deja, la serviciile platformei, pentru gasirea candidatilor, sustin reprezentantii Digitaljob.ro.

In ceea ce priveste numarul de anunturi publicate pana in prezent, acesta se ridica la 200, generand un numar total de 900 de aplicanti.In acest moment, pe Digitaljob.ro sunt active peste 100 de anunturi, iar cele mai multe dintre acestea, peste 59%, sunt pentru programatori, urmate de designeri, cu 30% din total, marketeri - 7% si management - aproximativ 4%.

In urmatoarele 6 luni, reprezentantii platformei urmaresc atragerea mai multor angajatori si cresterea numarului de locuri de munca active cu pana la 150%.

Ideea de a lansa o platforma de nisa, dedicata acestei industrii, a venit in urma mai multor incercari esuate ale agentiei 2Fresh de a gasi angajatii potriviti prin metodele existente de recrutare, pe platformele generaliste de joburi si cu ajutorul social media, conform declaratiilor lui Marius Dascalu, Stratey and Creative Director 2Fresh.
Parallax

Vizualizari
876
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri