Vlad Barza

Sapte milioane de dolari pentru un startup care combina zugravirea cu online-ul

Imagine principala
Sapte milioane de dolari pentru un startup care combina zugravirea cu online-ul
Paintzen, un startup din New York care-ti permite sa stabilesti pe internet toate detaliile cand vrei sa redecorezi radical casa, a obtinut o finantare de 7,2 milioane dolari, dovedind ca online-ul poate simplifica si cele mai enervante lucruri. Start-up-ul, catalogat uneori in mod exagerat ca fiind un "Uber al zugravitului", iti permite sa pui pe site toate datele casei si sa stabilesti in ce zi vrei ca echipa de zugravi sa inceapa lucrul, afland de la inceput toate costurile.

New York Post scrie ca Paintzen, companie fondata in 2013, a primit de la cateva fonduri de investitii o runda de finantare in valoare de 7,2 milioane dolari, ceea ce ii va permite sa se extinda in SUA la nivel national.

Acum, compania furnizeaza servicii in New York si San Francisco, obiectivul fiind ca cifra de afaceri sa creasca anul acesta cu 300%, acelasi ritm super-alert fiind vizat si pentru 2016.

Compania pune la dispozitia doritorilor chestionare ample legate de dimensiunile camerelor ce trebuie zugravite, tinand cont si de marimea usilor si ferestrelor.

Clientul poate alege tot online cand vor incepe lucrarile si chiar si nuanta de culoare poate fi stabilita tot prin intermediul site-ul, existand insa si varianta ca cineva de la firma sa vina cu diverse mostre, daca un potential client cere acest lucru. Partea foarte buna este ca un client afla dinainte cat va costa lucrarea, fara a se mai confrunta cu traditionalii mesteri care spun ca au aparut lucruri neprevazute in lucrare si trebuie sa fie rasplatiti cu mai multi bani.

Compania a avut 890 de lucrari anul trecut, cele mai multe in Manhattan, ocupandu-se si de spatii de birouri.
Parallax

Vizualizari
31
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri