Redactia

Cum faci un startup profitabil fara prea multa munca :)

Imagine principala
Cum faci un startup profitabil fara prea multa munca :)
Titlul e imprumutat (am adaugat un praf de ironie) dintr-un articol pe care Ilias Papageorgiadis, un antreprenor in imobiliare, l-a publicat pe blogul sau. ”Este oare posibil”?, se intreaba in continuare autorul, care ne provoaca sa revizuim putin ideea de succes rapid, mai ales cand vorbim de start in afaceri.

”O noua afacere sau start-up inseamna inovatie, planificare, multa munca si probabil unul sau mai multe esecuri anterioare. Majoritatea media pomeneste doar povestile de succes ce <<se intampla ușor, cu o idee magica a fondatorului ce a stiut de la bun inceput ca va avea succes>>.”

Papagiorgiadis ne trage de maneca pe toti, antreprenori , jurnalisti, cititori, si ne invita sa punem pe cap un prosop umezit in apa rece: „Banii usor obtinuți fara munca nu exista in viata reala. Poate fi doar o coincidenta, o exceptie sau cineva actioneaza doar ca un paravan pentru altcineva. Nu exista reteta de a te imbogați fără muncă, mai ales în Europa și chiar și mai mult în România sau în regiune.”

Daca ti-ai imaginat ca titlul aticolului chiar iti da o astfel de solutie (si te-ai grabit sa dai like sau share inainte de a ajunge la acest paragraf), ei bine, poti fi dezamagit!  Ilias Papagiorgiadis iti mai administreaza un dus racoros:
„Într-o lume care iubește să aprecieze și să judece doar după aparențe oamenii și lucrurile, dacă dorești să-ți pornești propria afacere sau să creezi un start-up, poate ar trebui să-ți amintești acest citat din Tommy Hilfiger: ”<<Nu este ușor de navigat pe drumul spre succes. Numai cu multă muncă, efort și pasiune este posibil să obții visul american>>”.

Poti citi integral articolul lui Ilias Papagiorgiadis aici
Parallax

Vizualizari
148
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
doar grecii fac bani fara munca parca-i in ADN-ul lor . Cum sa faci bani fara sa muncesti

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri