Redactia

Traininguri de certificare Google pentru agentiile din Cluj, Iasi, Timisoara

Imagine principala
Traininguri de certificare Google pentru agentiile din Cluj, Iasi, Timisoara
Google Romania organizeaza in aceasta toamna 3 sesiuni de certificare Google AdWords in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara pentru agentiile de marketing digital. Prin obtinerea certificarilor AdWords, membrii agentiilor vor demonstra ca sunt recunoscuti de Google ca specialisti in publicitatea online.

Google a lansat in urma cu 3 ani programul Google Partners pentru a ajuta companiile de orice dimensiune sa gaseasca porfesionisti si agentii specializate in marketing online.  Cei mai buni dintre parteneri au inceput sa obtina insigna Google Partner deoarece au demonstrat performante grozave, au indeplinit obiectivele clientilor si au fost la curent cu cele mai recente informatii despre produse.

Inca de la inceput, baza clasificarii agentiilor din partea Google a fost reprezentata de calitatea serviciilor pe care acestea le ofera clientilor, iar certificarile Google adWords reprezinta cel mai important mod de a evalua o agentie. Pentru a ajuta agentiile si mai mult sa se diferentieze, Google Partners a introdus recent specializarile pe anumite produse Google AdWords (Search, Display, Video, Mobile etc).

In aceasta toamna, Google Partners ajunge in 3 orase din tara pentru a ajuta agentiile din fiecare zona sa obtina certificarile necesare dobandirii calitatii de partener Google. Trainingurile vor avea loc astfel:

  • Cluj-Napoca: 28 - 30 septembrie 2016
  • Iasi: 4 - 6 octombrie 2016
  • Timisoara: 12 - 14 octombrie 2016
Daca faceti parte dintr-o agentie de marketing online si doriti sa obineti certificarile Google AdWords, puteti participa gratuit la aceste traininguri.

Mai multe detalii despre inscriere, eligibilitate si desfasurare veti gasi pe site-ul evenimentului.
Parallax

Vizualizari
66
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri