Raluca Abrihan

Cum ar trebui sa se pregateasca magazinele online, de Black Friday

Imagine principala
Cum ar trebui sa se pregateasca magazinele online, de Black Friday
​Ce este bine sa faci si ce nu este recomandat atunci cand pregatesti o campanie de Black Friday si care sunt punctele asupra carora ar trebuie sa te concentrezi mai mult sunt cateva dintre subiectele dezbatute in cadrul unui eveniment organizat, recent, de reteaua de afiliere 2Parale.

Serban Cristian, Affiliate Manager al SuperAfiliati.ro a enumerat cateva idei despre ce ar trebui sa faca magazilnele online pentru a se pregati pentru "evenimentul de o zi, care iti poate aduce vanzari mai mari decat un an intreg”:

  • Sa transmiti cateva informatii importante in prealabil: intentia de a lansa campanii de Black Friday, data de lansare a campaniilor.
  • Nu “dilua” campania de Black Friday cu alte mini campanii lansate imediat inainte. Atentie la perioada pe care se intinde campania de Black Friday, este in regula sa organizezi “Black Week” (n.red. o saptamana, dar in niciun caz “Black Month” - campanie de o luna).
  • Ai grija ca afiliatii sa primeasca din timp informatiile complete despre campania ta (data si ora la care incepe evenimentul, durata campaniei, informatii despre produsele din campanie). Trebuie sa stii care sunt afiliatii tai cei mai performanti.
  • Ajuta-te cu furnizorii pentru a putea suporta ofertele pe care vrei sa le faci. Vezi care sunt produsele la care pot sa iti ofere si ei reduceri mai mari, pe care probabil le au intr-un numar mai mare pe stoc si oricum vor sa scape de ele.
  • Profit minim sau chiar 0 pentru “produsele vedeta”, pentru ca profitul nu este un obiectiv pentru aceste produse care vor fi locomotiva intregii campanii.
  • Personalizeaza-ti site-ul. Alege o tema speciala de Black Friday pentru pagina de destinatie (landing page).
  • Reducerile generale nu ajuta - anunturi precum: “Reduceri de 90%”. Fiecare promotie trebuie personalizata, “Reduceri de 90% la produsul X”.
  • Ai nevoie de un server stabil! Testeaza-l in prealabil.
  • Atentie la volum! Trebuie sa te asiguri ca ai totul pregatit, de la personalul de care ai nevoie pana la ustensilele necesare.
Parallax

Vizualizari
35
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
altex Ce penibili sunt cei de la Altex ca fac toata luna "Black Friday" :)) ?? Ala de la marketing nu are chiar pic de inspiratie? Nu isi dau seama ca pe termen lung duc in delizoriu notiunea de Black Friday?
poza de profil
Cum te pregătești? Păi te pregătești așa: cu 3 săptămâni înainte de Black Friday începi să crești prețurile încet-încet, să nu se prindă fraierii, și hop, de Black Friday le dai discount 10%, astfel încât fraierii se aruncă și cumpără aceleași inutilități cu 5% mai scump.Simplu.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri