Raluca Abrihan

29 de aplicatii care te fac mai productiv si te ajuta sa iti conduci mai bine compania

Imagine principala
29 de aplicatii care te fac mai productiv si te ajuta sa iti conduci mai bine compania
​Nu mai este un lucru surprinzator ca tehnologia ne usureaza vietile de zi cu zi, in special datorita noilor aplicatii care pot sa monitorizeze tot, de la bataile inimii pana la timpul pe care il irosesti pe Facebook. In orice caz, poate fi destul de dificil “sa alegi graul de neghina”. Asa ca, TechCrunch propune o lista de 29 de aplicatii cu ajutorul carora sa iti cresti productivitatea.

Aplicatii care te ajuta sa te concentrezi mai bine la ce ai de facut

Freedom – daca ai dificultati in a te concentra asupra treburilor pe care le ai de facut, din cauza site-urilor sau a diferite aplicatii care iti distrag atentia, Freedom incearca sa rezolve problema prin limitarea accesului la anumite site-uri pentru o anumita perioada de timp.

Headspace –  iti ofera un ghid pentru meditatii si te ajuta sa te calmezi si sa gandesti mai limpede.

Mental Workout – are 5 functii diferite menite sa iti imbunatateasca functionalitatea mintii. Fiecare functie este dezvotata cu ajutorul unor specialisti. Spre exemplu, functia Good Night, care a fost dezvoltata cu sprijinul unui psiholog si testata in cadrul “American Academy of Sleep Medicine”.

Rescue Time – cand faci un rezumat al intregii zile este destul de dificil sa iti dai seama ce ti-a consumat cea mai mare parte din timp. Aceasta aplicatie ajuta sa iti monitorizezi fiecare activitate din zi si sa identifici care sunt lucrurile ineficiente pe care le faci.

Aplicatii care te ajuta sa lucrezi mai bine in echipa


Trello – afiseaza toate proiectele echipei intr-un singur loc si face mai usoara distribuirea lor membrilor echipei si monitorizarea stadiului in care se afla proiectele.

Google Docs – ajuta echipele sa creeze prezentari online, tabele si documente, impreuna, online. Mai multi membri ai echipei pot lucra in acelasi timp intr-un document.

Yammer – membrii unei echipe isi pot distribui proiectele intre ei sau intre anumite grupuri.

Aplicatii care te ajuta sa creezi o retea

FullContact – te ajuta sa scanezi sau sa fotografiezi cartile de vizita si iti incarca automat conctactele in baza de date in aproximativ 15 minute.

Wave – te pune in legatura cu diferite persoane din aria ta profesionala si faciliteaza stabilirea de intalniri.

Meetup – faciliteaza crearea de noi grupuri sau conexiunile dintre grupurile deja existente prin punerea in legatura a membrilor cu interese comune.

Namerick – te ajuta sa retii numele persoanelor mai repede.

Aplicatii care te ajuta sa fii mai productiv cand esti online


Saved.io – iti salveaza bookmark-urilein cloud pentru a le putea accesa de pe orice dispozitiv sau din orice browser.

Grammarly – iti subliniaza problemele gramaticale si le corecteaza pe cele mai frecvente. De asemenea, iti da sugestii de sinonime in unele cazuri.

Buffer – este o extensie de browser care automatizeaza frecventa cu care postezi pe retelele de social media pe care le folosesti.

LastPass – salveaza in cloud toate parolele conturilor tale si iti centrealizeaza datele acestor conturi pentru a afisa pe toate intr-o singura pagina.

Aplicatii pentru o performanta mai buna a desktopului

AutoHotKey – te ajuta sa schimbi anumite functii din tastatura

Free Download Manager – creste viteza de download si te ajuta sa programezi anumte descarcari.

Syncplicity – solutie de salvare a documentelor in cloud.

Aplicatii pentru o mai buna organizare


Acuity Scheduling
– te ajuta sa organizezi aplicatiile instalate pe diferite dispozitive.

Todoist – te ajuta sa iti prioritizezi lucrurile pe care le ai de facut intr-o zi.

Bizzabo – te ajuta sa manageriezi mai bine chestiuni ce tin de participarea la diferite evenimente sau sa organizezi evenimente.

Evernote – este o platforma prin care sa urmaresti, sa organizezi sau sa modifici proeictele. Functioneaza de pe orice dispozitiv.

Genius Scan – iti transforma telefonul intr-un scanner si transforma in documente pozele pe care le faci.

Aplicatii care te ajuta sa iti gestionezi emailurile

Lookeen – optimizeaza cautarile in Outlook.

Mail Pilot – avand in vedere ca un angajat isi petrece aproximativ 33% din timpul de munca citind, organizand mailuri si raspunzand la ele, aceasta aplicatie te ajuta sa prioritizezi mailurile mai importante.

Mailbird – creeaza un design personalizat pentru inbox si integreaza mesajele pe care le primesti pe aplicatii precum Facebook sau WhatsApp.

Aplicatii care te ajuta sa fii mereu informat


News360 – te ajuta sa gasesti articolele din presa, care te intereseaza.

Instapaper – iti permite sa salvezi articole si postari pe care le poti citi oricand de pe orice dispozitv.

AppAdvice – te ajuta sa selectezi aplicatiile care ti se potrivesc si iti ofera descrieri ale aplicatiilor pe care vrei sa le instalezi.
Parallax

Vizualizari
341
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
super Mi-a placut articolul. Chiar cautam ceva de genu LastPass, pentru anu pierde timp la logare, incercand sa-mi amintesc parole. Un articol foarte util, Ada. Fiind antreprenor, mereu incerc sa-mi gestionez timpul în cel mai bun mod posibil. Recent am descoperit un mod eficient – mi-am personalizat pagina de start a browserului si am plasat pe ea toate semnele de carte necesare si widgeturile pe care le folosesc frecvent. Folosesc https://start.me pentru acest lucru și astfel economisesc câteva ore pe săptămână.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri