CZ

Romanii care vor sa intre in afaceri, asteptati la noul program de mentorat si training Alt START de la Brasov

Imagine principala
Romanii care vor sa intre in afaceri, asteptati la noul program de mentorat si training Alt START de la Brasov
Romanii care vor sa intre in afaceri sunt asteptati in perioada 8-13 iunie, la Brasov, la noul program de training si mentorat Alt START, care are loc la Hotel Kronwell,  anunta Clusterul pentru inovare si tehnologie Alt Brasov, organizatorul principal al evenimentului.

Aflat la prima editie, ALT START isi propune sa reuneasca antreprenori de top, dezvoltatori de software, designeri, specialisti in cercetare aplicata, inventatori, un grup de specialisti si pasionati care sa poata genera, in timp, o masa critica de startup-uri, companii si initiative care privesc IT-ul si industriile creative, spune organizatorul.

Program Alt START pentru viitorii antreprenori urmareste sa transforme idei creative bazate pe tehnologie in afaceri de succes.

Programul presupune o zi de conferinta, destinata tuturor celor care vor sa afle mai multe despre ecosistemul antreprenorial din Romania, precum si cinci zile de training si workshopuri sustinute de specialisti in domeniu.

La workshopuri, cursantii vor avea ocazia sa invete notiuni de baza pentru afaceri: cum sa-si geaseasca finantari, cum sa-si prezinte produsele si serviciile investitorilor, cum sa patrunda pe piata etc.

ALT START urmareste sa transformam Brasovul "in capitala antreprenoriala a Transilvaniei", incercand astfel sa "detroneze" Clujul, un centru deja consacrat in antreprenoriatul in industrii creative si IT.

Programul de la Brasov vrea sa atraga "oameni cu idei si initiativa din intreaga tara si din tarile invecinate si sustinandu-i in crearea unei afaceri de suces".

"Sustinerea infiintarii de noi companii in sectorul IT&C reprezinta o prioritate pentru Cluster, motiv pentru care membri cu experienta, alaturi de specialisti in coaching se vor mobiliza sa impartaseasca din experienta lor catre fondatorii de startup-uri", mai afirma Alt Brasov.

La evenimentul de la Brasov, oamenii de afaceri la inceput de dreum si antreprenorii aspiranti vor avea ocazia sa intre in contact cu investitori de tip business angels si mentori ca:  Matei Dumitrescu (TechAngels, Romanian representative - Investment Ready Program, Owner - Graal Soft), Marius Mitroi (Head of Innovation Funding Department - Executive Agency for Higher Education, Research, Development and Innovation Funding - UEFISCDI), Dragos Nicolaescu (Business Mentor, Executive Coach, MN Consultant), George Dita (Startups Program Manager - How to Web), Mihai Seceleanu (Co-founder & Chairman of the Board - InternetCorp), Ovidiu Vranceanu (Owner - BizBrasov) si altii.
Parallax

Vizualizari
45
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri