G.S.

Pana la sfarsitul anului s-ar putea activa serviciul de rezervare online a numelui unei firme la Registrul Comertului 

Imagine principala
Pana la sfarsitul anului s-ar putea activa serviciul de rezervare online a numelui unei firme la Registrul Comertului 
Serviciul online de rezervare a denumirii unei societati ar putea fi activ la finalul acestui an, astfel incat o persoana care va dori sa infiinteze o societate va putea sa rezerve denumirea societatii online, pentru o perioada de 90 de zile, dupa ce va achita o taxa cu cardul, a declarat sambata directorul general al ONRC, Silvia Calin-Mihalcea, citata de Agerpres. 

"In prezent, operatiunea de rezervare a denumirii societatii se poate face si online, insa vorbim doar despre o depunere online, in spate aflandu-se, ca si la ghiseu, factorul uman. Prin noul serviciu pe care il vom lansa, se exclude prezenta factorului uman. Practic, se va face aceasta rezervare in mod automat 24 de ore din 24, online, si plata cu cardul. Daca denumirea este disponibila, se poate rezerva imediat pentru o perioada de 90 de zile, dupa ce se achita taxa", a mentionat directorul general al ONRC. 

Silvia Calin-Mihalcea a explicat ca, in general, cei care vor sa isi infiinteze o firma, vin la registru cu trei denumiri, iar cand ajung la ghiseu li se spune ca nu sunt disponibile cele trei denumiri pe care si le-au propus initial. 

Directorul general al ONRC considera ca, prin intermediul noului serviciu, "vor putea fi evitate momentele de asteptare".
Parallax

Vizualizari
60
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Rasuflu usurat Am crezut ca pana la sfarsitul mileniului.Pe bune? Atat le ia sa conecteze o baza de date? Daca au competenti acolo intr-o saptamana pot lansa aceasta aplicatie.
poza de profil
Asta este o stire despre incompetenta statului... Un IT-ist bun rezolva problema in cateva zile. Inca cateva zile pentru teste. Si caraghiosilor astia le trebuie aproape un an. Serviciul asta putea functiona de cel putin cinci ani, nu sa care lumea pe la ghisee in spatele carora se afla niste nesimtiti. Rusine ONRC. Si incompetenta asta probabil ca este la nivelul majoritatii institutiilor statului.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri