CZ

Un incubator de startupuri al Google lansează Uptime, o aplicatie pentru continut video cu mai multe functii social media

Imagine principala
Un incubator de startupuri al Google lansează Uptime, o aplicatie pentru continut video cu mai multe functii social media
Un incubator de startupuri al Google, Area 120, a lansat o aplicatie prin care utilizatorii pot urmari continut video impreuna cu prietenii, reactionand prin emoji-uri.

Uptime este disponibila, in prezent, doar pe sistemul de operare iOS, ale Apple, nu si e Andoidul dezvoltat de Google, un lucru neobisnuit pentru o aplicatie a aceluiasi Google, remarca Digital Trends.

Aplicatia se descarca gratuit si are codul de invitatie "PIZZA". Utilizatorul se logheaza prin contul sau Google, isi cauta prietenii si poate sa intre in contact cu acestia, via clipuri de pe You Tube. 

Astfel, clipurile de pe You Tube ar putea sa fie distribuite si "viralizate" mai mult, iar utilizatorii ar urma sa fie implicati mai mult. Noua aplicatie pare sa combine functiile existente ale You Tube cu cele prezente la Facebook sau Snapchat.

Potrivit Digital Trands, Google a infiintat anul trecut incubatorul Area 120, pentru a isi incuraja propriii angajati sa vina cu idei de startupuri.
Parallax

Vizualizari
18
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri