Luminita Pirvu

MVP Academy deschide inscrierile pentru cea de-a IV-a editie

Imagine principala
MVP Academy deschide inscrierile pentru cea de-a IV-a editie
Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest se adreseaza fondatorilor de startup-uri care vor sa beneficieze de mentorat cu profesionisti in tehnologie, conexiuni catre industria globala si oportunitati de finantare. Aflat la cea de-a IV -a editie, programul se extinde pe o durata de 9 saptamani si se va desfasura in perioada 6 martie - 8 mai.

Programul este gratuit si aplicatiile sunt deschise pe site-ul
programului pana pe19 februarie 2017.

In cele trei editii de pana acum, MVP Academy a accelerat cresterea a 45 de afaceri. 7 dintre startup-urile participante la MVP Academy 2016 au obtinut in total finantari in valoare de peste 760.000 Euro, printre care Reflex, Urby si TypingDNA, cumuland astfel 1.7M investitii totale in echipele participante la MVP Academy.

In prezent,8 dintre produsele dezvoltate de acestia sunt active pe piata, iar restul sunt in continuare in dezvoltare. Acestea adreseaza industrii precum inteligenta artificiala, securitate, energie, eHealth, agritech, mobilitate, cele mai multe dintre ele au un model de business B2B/B2C si o treime dintre ele sunt produse hardware.

Printre startup-urile cu cele mai bune rezultate se numara:
  • Reflex a obtinut o investitie si va incepe testarile clinice pentru produs din februarie 2017.
  • Silometer a inregistrat venituri de peste 106.000 Eur in 2016 si este in preselectii pentru programul de accelerare Pearse Lyons Accelerator (Dublin).
  • Scooterson a fost acceptat in programul de accelerare HAX Boost (San Francisco) si are precomenzi in valoare de peste 380.000 EUR.
  • TypingDNA a primit investitie de la GECAD Ventures si mai multi investitori de tip angel locali. O prima versiune a produsului a fost lansata sub forma de API.

Citeste si

Parallax

Vizualizari
15
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri