CZ

Reactia creatorului Facebook dupa alegerile din SUA

Imagine principala
Reactia creatorului Facebook dupa alegerile din SUA
Fondatorul si directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a reactionat dupa alegerile prezidentiale din SUA, castigate de magnatul republican Donald Trump.

"Tinand-o pe Max (fiica sa - n.r.) in brate, m-am gandit la toata munca ce ne asteapta mai departe pentru a crea lumea pe care o vrem pentru copiii nostri. Lucrarea aceasta este mai mare decat orice presedintie, iar progresul nu merge in linie dreapta.

Cele mai importante oportunitati pentru generatia lui Max - cum ar fi vindecarea tuturor bolilor, imbunatatirea educatiei, conectarea tuturor si promovarea egalitatii de sanse - necesita ca noi sa ne concentram pe termen lung si sa gasim noi modalitati de a lucra impreuna, uneori decenii intregi.

Suntem cu totii binecuvantati sa avem capacitatea de a face lumea mai buna si avem responsabilitatea de a face acest lucru. Hai sa muncim si mai mult", a scris marele antreprenor pe contul sau de Facebook.


Mark Zuckerberg (32 de ani), creatorul retelei sociale Facebook, are o avedere cotata la peste 55 de miliarde de dolari. Desi nu s-a implicat public in mod evident in campania electorala americana, tanarul antreprenor a facut declaratii impotriva unora dintre ideile pe care a marsat candidatul republican Donald Trump.

"Aud voci infricosatoare care cer construirea unor ziduri si indepartarea de oamenii pe care ele ii eticheteaza drept <<ceilalti>>. Care cer blocarea libertatii de exprimare, incetinirea imigratiei, reducerea comertului si, in unele cazuri in lume, chiar taierea accesului la internet", spunea Zuckerberg, in aprilie 2016, facand probabil referire si la promisiunile electorale ale lui Donald Trump de a construi un zid la granita cu Mexicul si de a estompa imigratia.

Magnatul Donald Trump, cu o avere estimata la circa 3,7 miliarde de dolari, in principal din afaceri imobiliare, a castigat alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, din Statele Unite, urmand astfel sa devina cel de-al 45-lea presedinte al SUA, incepand cu 20 ianuarie 2017.
Parallax

Vizualizari
14
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri