CZ

Firmele IT&C pot primi lectii gratuite de atras bani de pe bursa romaneasca

Imagine principala
Firmele IT&C pot primi lectii gratuite de atras bani de pe bursa romaneasca
Fimele mici si mijlocii din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (IT&C) vor putea invata cum sa atraga investitii de pe piata de capital, in cadrul unor cursuri gratuite oferite de Ministerul Comunicatiilor si Bursa de Valori Bucuresti (BVB), care detine si piata alternativa a IMM-urilor, AeRO.

Potrivit unui comunicat al Bursei, workshop-urile din cadrul programului "BVB pentru IT&C", in numar de 6, vor avea loc perioada 30 august - 4 octombrie: la Bucuresti (30 august si 4 octombrie), Brasov (6 septembrie), Cluj - Napoca (13 septembrie), Timisoara (20 septembrie) si Iasi (27 septembrie).

Antreprenorii si investitorii IT vor putea afla despre oportunitatile disponibile pe pietele de capital pentru companiile care sunt in cautarea de capital, precum si evaluarea de piata.

In plus, Bursa de Valori Bucuresti ar urma sa faciliteze accesul investitorilor potentiali interesati de actiunile sau obligatiunile emise de societatile de pe AeRO sau de pe piata principala.

Deasemenea, toate societatile inregistrate vor beneficia de o consultanta initiala gratuita, care urmeaza sa fie realizata de BVB si intermediari.

"Statisticile arata ca, in Romania, exista la ora actuala 70.000 de freelanceri in IT&C, in timp ce, la nivel global, numarul liber-profesionistilor IT a ajuns la 14 milioane. Acesta este singurul domeniu in care nu exista si nici nu vor exista someri. Romania are un potential genetic extraordinar de a dezvolta start-up-uri in domeniul digital. Trebuie doar sa-i descoperim pe cei care au idei si sa-i ajutam sa-si puna pe picioare o afacere in domeniul IT&C, facilitandu-le intalnirea cu potentiali investitori. Inovatia, cultura financiara si spiritul antreprenorial vor crea ecosistemul high-tech, care va marca dezvoltarea Romaniei in urmatoarea perioada", a spus ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, potrivit comunicatului.
Parallax

Vizualizari
22
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri