CZ

Sansa pentru oamenii de afaceri romani sa mearga in SUA. Cum se fac inscrierile la concurs

Imagine principala
Sansa pentru oamenii de afaceri romani sa mearga in SUA. Cum se fac inscrierile la concurs
Antreprenorii si inovatorii romani care au idei de afaceri in tehnologie au sansa sa ajunga in Silicon Valley, SUA , cel mai dinamic centru de antreprenoriat din lume, pentru a primi mentorat si pregatire intensiva business, printr-un concurs anuntat, vineri, de Ambasada americana la Bucuresti. La editia precedenta a concursului, startapuri castigatoare au obtinut si finantari, potrivit sursei citate.

Competitia "Inovatie Globala prin Stiinta si Tehnologie (GIST), Idei in Tehnologie (Tech-I) 2016" este deschisa antreprenorilor si inovatorilor din intreaga lume, inclusiv romani.

GIST Tech-I este o competitie anuala dedicata antreprenorilor din domeniul stiintei si tehnologiei cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, a precizat Ambasada SUA intr-un comunicat remis StartupCafe.ro .

Castigatorii vor fi invitati sa isi prezinte proiectele inscrise in competitie la Summitul Global al Antreprenoriatului (GES) de la Silicon Valley, din California.

Deadline: antreprenorii si inovatorii romani sunt invitati sa isi trimita proiectele pana pe 15 ianuarie 2016, folosind informatiile de pe site-ul oficial al competitiei.

Eligibile sunt ideile sau startupurile care abordeaza inovatia in domeniul stiintei si tehnologiei, in sectoare precum:

- mediul,
- conservarea resurselor,
- apa,
- agricultura,
- energia,
- sanatatea,
- cercetarea spatiului.

Potrivit sursei citate, pana la 30 de concurenti din intreaga lume vor fi selectati finalisti si vor o calatorie cu toate cheltuielile incluse pana in Silicon Valley si sansa de a participa la GES, unde isi vor putea prezenta ideile si vor participa la sesiuni de pregatire intensiva.

Castigatorii GIST Tech-I care vor fi selectati de experti in cadrul GES, primesc, in plus, premii, mentorat individual si acces suplimentar la cursuri de pregatire.

Castigatori ai editiilor anterioare au beneficiat si de finantare pentru proiectele lor si de sansa de a-si extinde afacerea la nivel global, a mentionat Ambasada SUA.
Parallax

Vizualizari
13
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri