Vlad Barza

Hackathon pentru promovarea carierei de programator în rândul tineretului feminin, pe 6 si 7 iunie la Bucuresti

Imagine principala
Hackathon pentru promovarea carierei de programator în rândul tineretului feminin, pe 6 si 7 iunie la Bucuresti
Startup-ul de solutii mobile personalizate T-Me Studios organizeaza pe 6 si 7 iunie la Bucuresti un hackathon mai deosebit prin faptul ca incurajeaza si prezenta fetelor la competitie, premiile fiind mai mari pentru echipele mixte. Hackathon-ul este un maraton de programare intensiva care aduce impreuna echipe de programatori care lucreaza la diverse proiecte sau rezolva "bug"-uri. Foarte rar un hackathon dureaza mai putin de 12 ore, iar cele mai lungi tin chiar si o saptamana.

Evenimentul numit HackaTMe incepe in 6 iunie la ora 11.00 si se incheie a doua zi la ora 11.00. Echipa care dezvolta, in cele 24 de ore, cea mai inovatoare, complexa si "marketabila" aplicatie, intr-o varianta cat mai functionala, va primi 1.500 de euro cash, iar medalia de argint va pleca acasa cu 1.000 de euro.

In plus, venind in sprijinul miscarii mondiale pentru promovarea carierelor in stiintele exacte in randul fetelor, T-Me creste cu 500 de euro premiile pentru echipele mixte, astfel ca daca in echipa castigatoare se gaseste si o fata, premiul este 2.000 de euro, iar la locul doi, 1.500 euro.

Hackathonul are in vizor programatorii cu experienta si capacitati peste medie, iar participarea este gratuita. Numarul maxim de participanti acceptati este de 40.

Sloganul evenimentul este "No dress code. Just code-code" Din juriul care va alege castigatorii vor face parte, printre altii, un top-developer de la T-Me Studios, Radu-Sebastian Amarie de la  Softbinator Algorithms si Bogdan Iordache de la How To Web.

Inscrierile pot fi facute aici, pana in noaptea de 5 spre 6 iunie.
Parallax

Vizualizari
37
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri