Luminita Pirvu

OLX lanseaza un nou serviciu pentru firme si agentiile de publicitate

Imagine principala
OLX lanseaza un nou serviciu pentru firme si agentiile de publicitate
OLX lanseaza o noua platforma dedicata firmelor care doresc sa-si
promoveze afacerea, atat local, cat si la nivel national. Prin acest
serviciu antreprenorii dar si agentiile de media si
PR isi vor putea gestiona propriile campanii de
publicitate.

Noua platforma completeaza serviciile de promovare deja existente si le permite utilizatorilor sa-si seteze singuri campaniile de promovare. Acestia isi pot seta un buget cuprins intre 100 si 1.500 de euro, iar plata se face online, cu cardul, prin solutia PayU.

Utilizatorii pot alege zonele geografice de interes pentru afacerea lor si pot selecta categoriile in care isi doresc ca reclama lor sa fie afisata, prin bannere neintruzive si care respecta standardele IAB. Utilizatorii isi pot accesa oricand contul pentru a verifica detaliile campaniei si evolutia acesteia.

Serviciul poate fi folosit atat de antreprenorii care vor sa isi promoveze serviciile si produsele, cat si de catre agentiile de media si PR, care isi pot publica si administra, in doar cateva minute, campaniile de publicitate.

"Orice poate sa-si promoveze produsele, serviciile sau afacerea catre persoanele interesate, printr-o targetare potrivita lor. De exemplu, un service auto din Oradea se poate promova in categoriile auto din OLX si Autovit.ro, catre utilizatorii locali care sunt interesati de serviciile sale. Intreg procesul este securizat, iar rezultatele pot fi verificate in timp real.¬, mentioneaza Andrei Bereanda, Head of Advertising Sales, in cadrul OLX Group Romania.

Conform SATI.ro, OLX este cel mai vizitat site din Romania, cu peste 10 milioane de vizitatori unici lunari si peste 500 milioane de afisari la fiecare 30 de zile. Aplicatia, la randul ei, are o medie de peste 1,5 miliarde afisari pe luna. OLX Group administreaza si site-urile Autovit.ro, lider pe segmentul auto, si Storia.ro, divizia de imobiliare a grupului.


Parallax

Vizualizari
212
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri