L.P.

Compania Zitec isi extinde portofoliul prin achizitionarea Inotec

Imagine principala
Compania Zitec isi extinde portofoliul prin achizitionarea Inotec
Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a
preluat recent echipa si portofoliul Inotec, o companie full-service de
web-design, dezvoltare si marketing digital, care a inregistrat anul
trecut un business de 300.000 de euro. Prin aceasta achizitie, Zitec isi
extinde portofoliul de clienti si, odata cu preluarea, compania are si un nou
manager, in persoana lui Sorin Stefan, fondatorul Inotec, care a fost numit
Chief Commercial Officer in echipa Zitec.


"Echipa Inotec a dovedit, prin numeroasele referinte din e-commerce, o eficienta deosebita pe clienti mici si medii, dar cu potential de crestere foarte mare. Impreuna cu experienta noastra pe proiecte de e-commerce complexe, vom reusi sa atragem mai usor clienti aflati la inceput de drum si sa fim alaturi de ei pana cand vor deveni branduri de top, precum alti clienti Zitec: eMag, PayU, Altex, Flanco sau Paravion. In plus, suntem deschisi si pentru alte achizitii similare", a declarat Alexandru Lapusan, CEO & fondator Zitec.

In prezent, Zitec are o echipa de 115 specialisti in dezvoltare software, design si marketing digital si se afla intr-un proces continuu de recrutare de colegi noi cu experienta in PHP, Magento, Quality Assurance, Mobile sau Online Marketing. Joburile disponibile se adreseaza nu doar specialistilor din Bucuresti, ci si celor din provincie, pentru care Zitec ofera si pachete de relocare, chiar si candidatilor entry-level.

"Ne propunem sa adaugam noi linii de business in strategia noastra de dezvoltare si sa marim echipa de vanzari, astfel incat sa crestem accelerat portofoliul Zitec de clienti locali si internationali", a declarat, la randul sau, Sorin Stefan, Chief Commercial Officer Zitec.

Proiectele implementate de Inotec acopera piete internationale precum Franta, Belgia si SUA, si industrii ca fashion, servicii, constructii, auto, property management sau media. Inotec are in prezent in portofoliu brand-uri precum La Fantana, Stilago, Menatwork, Pet Manufacturers, Wavin Romania, Aristo Property Management, Orkla Foods, Zehava sau Regie Radio Music si reuneste sub umbrela sa Europa FM si Radio 21.

Printre rezultatele Inotec se numara si un premiu GPeC pentru cel mai bun magazin online in categoria Home & Garden pentru emenatwork.ro, dezvoltat prin platforma proprie de e-commerce IzzIsale, precum si un premiu Oxygen Events pentru performanta in lansarea magazinelor online.

Zitec este una dintre companiile lider in industria IT din Romania, specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing. Compania are o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro in 2015 si circa 40% din venituri provin din proiecte externe, cu parteneri din SUA si  tari din UE. Totodata, Zitec este singurul partener Amazon AWS Advanced Technology Partner din Romania si una dintre putinele firme locale certificate Microsoft ISV Gold. Compania are, totodata, cel mai mare numar de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din Romania.
Parallax

Vizualizari
147
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri