L.P.

Daimler, DHL si Amazon lanseaza un proiect pilot prin care coletele vor fi livrate direct in portbagajul masinilor inteligente

Imagine principala
Daimler, DHL si Amazon lanseaza un proiect pilot prin care coletele vor fi livrate direct in portbagajul masinilor inteligente
Daimler, DHL si Amazon lanseaza un nou proiect pilot prin care pachetele comandate vor putea fi livrare direct in portbagajul masinilor inteligente. Proiectul ofera acces curierilor la portbagajul masinii clientului si se adreseaza in special celor care nu pot fi gasiti nici acasa si nici la birou. Programul va fi demarat toamna, in cateva orase din Germania: Stuttgart - primul oras si va continua in Cologne, Bonn si Berlin, potrivit techcrunch.com.

Potentialii utilizatori se pot inscrie si masinile lor vor fi dotate cu un Connectivity Box prin care livrarea sa poata fi efectuata. Masinile vor suferi o serie de transformari pentru ca oamenii serviciului de curierat sa aiba acces la portbagajul in cauza.

Curierul vine, lasa coletul in portbagaj si pleaca, iar clientul isi va ridica produsul in momentul in care se va intoarce la vehicul. Livrarea va fi confirmata cu ajutorul unei notificari trimisa prin de o aplicatie dedicata telefoanelor inteligente.

Amazon a testat un proiect similar in aprilie in parteneriat cu Audi si DHL.
Parallax

Vizualizari
22
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri