Redactia

Misiune economica la New York pentru antreprenorii care cauta francize

Imagine principala
Misiune economica la New York pentru antreprenorii care cauta francize
Afaceri.ro pregateste in vara o deplasare pe coasta de est a SUA, la New
York. Delegatii vor participa la un important targ de francize, dar si
la intalniri cu firme din Silicon Alley (Manhattan). Evenimentul este dedicat cu
precadere celor interesati de preluarea unei
francize internationale si aducerea ei pe piata romaneasca si
intreprinzatorilor din industria digitala

In perioada 12-20 iunie 2017, delegati din comunitatea Afaceri.ro vor participa la o misiune economica in New York, invitand sa li se alature si alti antreprenori din Romania.Organizatorii ii asteapta pe toti cei care intentioneaza sa obtina acces pe piata americana, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu SUA si/sau sa atraga investitii din America.

Misiunea economica Afaceri.ro New York 2017 ofera acces la International Franchise Expo, un targ de talie mondiala in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa intalneasca mii de antreprenori si viitori proprietari de afaceri, sa viziteze cel mai mare targ de francize din Statele Unite, sa cunoasca fata in fata peste 400 de oportunitati de francize din peste 120 de tari, din toate industriile si nivelurile de investitii, si multe altele.

Misiunea va oferi delegatilor si o serie de intalniri si vizite la companii, organizatii si hub-uri din Silicon Alley (Manhattan), centrul noilor tehnologii IT de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde vor avea ocazia sa cunoasca direct de la sursa cum isi desfasoara activitatea si ce oportunitati de colaborare ofera marile companii de tehnologie din America.

Aflata in Manhattan, Silicon Alley a inceput sa fie folosita ca denumire pentru zona care cuprinde sedii ale industriei high tech din regiunile metropolitane ale orasului New York. Aceste industrii includ internet, new media, telecomunicatii, digital media, dezvoltare software, design de joc si alte domenii care sunt sustinute de ecosistemul antreprenorial al zonei si de investitiile de venture capital.

Pe langa toate acestea, participantii vor beneficia si de momente de networking informal in cadrul programului cultural-turistic, dar si de alte activitati menite sa ofere o experienta economica si culturala tipic americana.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina web oficiala

Pentru a primi informatii suplimentare despre eveniment, agenda si costuri asociate participarii, puteti contacta organizatorii aici.
Parallax

Vizualizari
107
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri