RA

Agentia de Dezvoltare Industriala din Polonia cauta firme romanesti care sa vina cu idei de proiecte pentru industria materialelor chimice

Imagine principala
Agentia de Dezvoltare Industriala din Polonia cauta firme romanesti care sa vina cu idei de proiecte pentru industria materialelor chimice
​Agentia de Dezvoltare Industriala din Polonia si Ambasada Republicii Polone la București au anuntat o competitie de ptich-uri dedicata startup-urilor si firmelor mici si mijlocii din Romania care pot sa vina cu idei inovatoare pentru tehnologia de productie a cosmeticelor, materialelor adevize si materialelor pentru imprimante 3D.

Scopul acestui eveniment este acela de a pune in legatura startup-urile si companiile mici locale, care au proiecte speciale in industria produselor chimice, cu marii producatori din acest domeniu.

Competitia organizata de Agentia de Dezvoltare Industriala din Polonia, Ambasada Republicii Polone si Synthos S.A. - una dintre cele mai mari companii poloneze la nivel european, producatoare de materiale chimice (precum: emulsie de bitum-cauciuc si spuma poliuretanica), numita ARP Innovation Pitch, a ajuns la cea de a sasea editie.

Inscrierile se pot face pana la data de 15 mai.

Descarca aici detalii despre ce trebuie sa contina proiectele si pitchurile:
Parallax

Vizualizari
209
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri